Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή παρουσιαστή στο «Survivor» [vid]

Αλλαγή παρουσιαστή στο «Survivor» [vid]

Μία ακόμα αλλαγή στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης παρέδωσε… σκυτάλη. Το πρόσωπο μάλιστα που αναλαμβάνει να παρουσιάσει το «Survivor» έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από τους συμμετέχοντες, «Διάσημους» και «Μαχητές».

Και είναι λογικό καθώς το πρόσωπο που παρουσιάζει είναι η «ψυχή» του, ο δημιουργός του και παραγωγός στη χώρα μας, ο τούρκος παραγωγός Acun Ilicali που έχει τα δικαιώματα προβολής του ριάλιτι στην Ελλάδα.

Μην σκεφτείτε όμως ότι ο Acun Ilicali πήρε τη θέση του Σάκη Τανιμανίδη μόνιμα αλλά πρόκειται για προσωρινή αντικατάσταση καθώς ο έλληνας παρουσιαστής έπρεπε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να έρθει στην Ελλάδα. Το ταξίδι του ήταν προσυμφωνημένο με τον ΣΚΑΪ λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του που έπρεπε να απουσιάσει από κάποια γυρίσματα. Έτσι το ρόλο ανέλαβε ο ίδιος ο τούρκος παραγωγός που όπως θα δείτε στο βίντεο προκάλεσε έκπληξη στους συμμετέχοντες όταν τον είδαν μπροστά από τις κάμερες στο ρόλο του παρουσιαστή.

Βέβαια η αντικατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά μόνο για τις ανάγκες δύο επεισοδίων καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης μετά το πέρας των υποχρεώσεών του στην Ελλάδα θα βρεθεί πάλι στο πόστο του, στον Άγιο Δομίνικο, για να συνεχίσει την παρουσίαση του ριάλιτι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε