Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αν αυτά είναι τα ελληνικά, τότε… καλύτερα τα τούρκικα!

Αν αυτά είναι τα ελληνικά, τότε… καλύτερα τα τούρκικα!

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στην εισβολή των ξένων σειρών και ιδιαίτερα των τούρκικων, στο εγχώριο ελληνικό τοπίο και στη συνεχή μείωση των ελληνικών παραγωγών μυθοπλασίας.

Αλλά κάποιες φορές, οι τούρκικες, ίσως να είναι… προτιμότερες. Βέβαια, επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, μάλλον όλο αυτό συμβαίνει επίτηδες, για να πούμε «καλύτερα τούρκικες σειρές, παρά… αυτές τις ταινίες»!

Από σήμερα λοιπόν και κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα, ο ΑΝΤ1 χρησιμοποιεί τους «Greek Lovers» των 80’s. Τι και ποιοι είναι αυτοί; Όπως αναφέρουν στο σχετικό δελτίο Τύπου «Τα 80’s επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 και… στην καθημερινότητά σας! Αγαπημένες ταινίες, κορυφαίες ατάκες, κλασικές σκηνές, λατρεμένοι πρωταγωνιστές, αξέχαστες ερμηνείες που άφησαν εποχή, δίνουν καθημερινά ραντεβού από τις 18:00 έως τις 20:00 και σας υπόσχονται να φέρουν το σπαρταριστό γέλιο στα απογεύματά σας. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι στην ανεπανάληπτη δεκαετία του ’80 αρχίζει. Είστε έτοιμοι να το απολαύσετε;»

Μην πείτε όχι… γιατί το πρόγραμμα έχει αποφασιστεί!
Θέλετε λοιπόν να μάθετε ποιοι είναι οι «80’S GREEK LOVERS» αυτής της βδομάδας;
Δευτέρα 28 Ιανουαρίου -«Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΩΝ FM STEREO»
Τρίτη 29 Ιανουαρίου «ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ»
Τετάρτη 30 Ιανουαρίου «ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ»
Πέμπτη 31 Ιανουαρίου «ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ»
Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου «ΡΑΚΟΣ Νο14»

Το πείραμα που έκανε πριν από μήνες ο ALPHA με τις ελληνικές ταινίες και βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80, το επαναφέρει ο ΑΝΤ1 στην απογευματινή του ζώνη. Ταινίες, βιντεοταινίες με κάποιους καλούς μεν συντελεστές αλλά μίας περασμένης δεκαετίας και –ελπίζω- περασμένης αισθητικής, θα… βουλώσουν την τρύπα στο πρόγραμμά του, αλλά και βγάζοντας και κάποιες… υποχρεώσεις! Εκτός, όπως ανέφερα και παραπάνω, αν στο σχέδιό του είναι να απαξιώσει εντελώς τις ελληνικές παραγωγές και να έχει ένα επιχείρημα στο να βάλει αργότερα την ίδια ώρα, μία ακόμα τούρκικη σειρά. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε