Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανακοίνωση Μάρη για επένδυση σε ΔΟΛ

Ανακοίνωση Μάρη για επένδυση σε ΔΟΛ

Έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα γύρω από τον ΔΟΛ ενώ υπάρχει φημολογία για νέους επενδυτές με σκοπό να σωθεί ο ιστορικός Οργανισμός Λαμπράκη. Χαρακτηριστική είναι η συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην «Αυγή» ο τέως πρόεδρος του ΔΣ της εφημερίδας Βασίλης Μουλόπουλος ο οποίος αναμένεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στον ΔΟΛ.

Όσον αφορά λοιπόν τους επενδυτές και όσα έχουν ακουστεί ο Βασίλης Μουλόπουλος είπε ότι «ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμη περισσότερο. Και ο Δημήτρης Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια».

Ωστόσο με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου Μέσων και Τεχνολογίας «24MEDIA» Δημήτρης Μάρης με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι:

«Ο Όμιλος μας έχει ένα εκτεταμένο σχέδιο ανάπτυξης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τμήμα του οποίου δεν αποτελεί η ανάμειξη μας στον ΔΟΛ».
Έτσι λοιπόν ο επιχειρηματίας αποσαφηνίζει με την ανακοίνωσή του ότι δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί και να επενδύσει στον ΔΟΛ, διαψεύδοντας όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε