Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναλαμβάνει στη θέση της Όλγας Τρέμη

Αναλαμβάνει στη θέση της Όλγας Τρέμη

Μετά από οκτώ χρόνια στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο MEGA η Όλγα Τρέμη παραιτήθηκε από το κανάλι της Μεσογείων.

Την Παρασκευή η δημοσιογράφος παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων από τη συχνότητα του MEGA και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες της. Από σήμερα λοιπόν στη θέση της, στην παρουσίαση του δελτίου, θα βρίσκεται ο Νίκος Στραβελάκης που παρουσίαζε τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τα σαββατοκύριακα.

Ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αλλά ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Ό,τι είναι να γίνει θα αποφασιστεί τους επόμενους μήνες, καθώς οι «μνηστήρες» είναι πολλοί για τη «ναυαρχίδα» της ενημέρωσης.

Όπως ακούγεται μάλιστα μπορεί να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο, καθώς στο MEGA θέλουν να κερδίσουν ξανά την πλειοψηφία των τηλεθεατών. Οι αλλαγές αυτές δεν έχουν να κάνουν μόνο σε πρόσωπα, αλλά και στη θεματολογία και στον τρόπο παρουσίασης. Ίσως λοιπόν μέσα σε αυτούς τους μήνες δοκιμάσουν στο κανάλι της Μεσογείων αυτό που ήθελαν να κάνουν, όπως το να σηκώνεται ο παρουσιαστής όρθιος σε κάποιο θέμα της επικαιρότητας, αλλά δεν τους είχε… πετύχει και το όλο σκηνικό ήταν πολύ… μαύρο και σκοτεινό!

Ευκαιρία λοιπόν για τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, να δοκιμάσει τώρα τις αλλαγές που ήθελε να κάνει και που, όπως φαίνεται, δεν έβρισκαν σύμφωνη την Όλγα Τρέμη που προτίμησε να αποχωρήσει… με φως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε δημόσια την Όλγα Τρέμη

Τι έγραψε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος για το «αντίο» της Όλγας Τρέμη;

Βαθιά συγκινημένη η Όλγα Τρέμη αποχαιρέτισε το MEGA – ΒΙΝΤΕΟ

Το… αποτύπωμα της Όλγας Τρέμη στο MEGA

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε