Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανανέωσαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Παραμένουν ζευγάρι και στην τηλεόραση και μάλιστα κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη. Η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το EPSILON με σκοπό να συνεχίσουν να παρουσιάζουν και την επόμενη σεζόν κάθε σαββατοκύριακο την ψυχαγωγική εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».

Το «πράσινο» φως μάλιστα επικυρώνεται και με δελτίο Τύπου από τον τηλεοπτικό σταθμό που αναφέρει ότι
«Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα συνεχίσουν να μας υποδέχονται και τη νέα σεζόν κάθε Σαββατοκύριακο στο E TV !

Μετά από την τόσο επιτυχημένη πορεία της εκπομπής τους « Στα καλά καθούμενα» που τους ανέδειξε νικητές της χρονιάς στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου (09:45-13:45) έναντι του ανταγωνισμού , στη σεζόν που ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, οι δυο παρουσιαστές ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με το κανάλι για δύο χρόνια ακόμη.

Με την ανανέωση αυτή η διοίκηση του E TV επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της απέναντι τους και η συνεργασία προχωρά με κοινό στόχο το άριστο αποτέλεσμα που θα συνεχίσει να είναι αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Σάββατο και Κυριακή».

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να δουλεύει μαζί παρουσιάζοντας την εκπομπή και προσπαθώντας κάθε σαββατοκύριακο να συγκεντρώσουν στη συχνότητα του EPSILON τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε