Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανανέωσε και… σπάει τα ρεκόρ!

Ανανέωσε και… σπάει τα ρεκόρ!

Για πολλούς ήταν αναμενόμενο, αλλά με όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο ποτέ δεν ξέρεις… τι ξημερώνει. Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση το… ξημέρωμα θα ξεκινά κατά τον συνηθισμένο τρόπο…!

Μετά από ακόμα μία πετυχημένη σεζόν που βρέθηκε ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης στις καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 και για την επόμενη σεζόν.


 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την προηγούμενη βδομάδα και πριν ολοκληρώσει την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τη φετινή σεζόν, «έπεσαν» οι υπογραφές και έτσι ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να είναι στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η επόμενη μάλιστα θα είναι η 26η κατά σειρά σεζόν που ο Γιώργος Παπαδάκης θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, κάτι που είναι… ρεκόρ για τα εγχώρια τηλεοπτικά δεδομένα, με κάποιον να παραμένει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην ίδια ζώνη… και στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό! Έτσι και επίσημα πια επισημοποιήθηκε ότι και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Παπαδάκης θα βρίσκεται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη δίνοντας τη «μάχη» της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε