Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανανέωσε και θα συνεχίσει να ξυπνάει… από το χάραμα!

Ανανέωσε και θα συνεχίσει να ξυπνάει… από το χάραμα!

Περίοδος επαφών στο τηλεοπτικό τοπίο με κάποιους να είναι ευχαριστημένοι είτε ανανεώνοντας το συμβόλαιό τους είτε βρίσκοντας καινούργια τηλεοπτική στέγη, ενώ κάποιοι άλλοι αγωνιούν για το αν θα παραμείνουν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Στην πρώτη κατηγορία, με θετική εξέλιξη, ανήκει η Φαίη Μαυραγάνη που πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε την παραμονή της στο EPSILON και για την επόμενη σεζόν ώστε να συνεχίσει να ξυπνά από το χάραμα τα σαββατοκύριακα. Η δημοσιογράφος ξεκίνησε φέτος να παρουσιάζει την εκπομπή «Τώρα… ό,τι συμβαίνει» και κάθε σαββατοκύριακο, από τις 05:45 έως τις 09:30 βρισκόταν στη συχνότητα του EPSILON για να καλύψει ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Παρά τους δύσκολους αντιπάλους που είχε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη η Φαίη Μαυραγάνη κατάφερε να σταθεί επάξια στη μάχη της τηλεθέασης και αυτό αναγνωρίστηκε από τα στελέχη του EPSILON που αποφάσισαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. Έτσι η δημοσιογράφος θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή της, την «Τώρα… ό,τι συμβαίνει» και του χρόνου δίνοντας κάθε σαββατοκύριακο τη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε