Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου

Ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου

Περίοδος επαφών και συζητήσεων για τους περισσότερους παρουσιαστές με τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Μπεκατώρου συναντήθηκε με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους αφού και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από αυτή.

Έτσι η παρουσιάστρια «δέθηκε» στο κανάλι του Αμαρουσίου για τα επόμενα τρία χρόνια με σκοπό να συνεχίσει να παρουσιάζει και του χρόνου την ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου, το «Πρωινό Σου Κου», που ρίχνει τίτλους τέλους αυτό το σαββατοκύριακο για τη φετινή σεζόν.

Επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι τον Νοέμβριο να βγει στον αέρα και ο τρίτος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά δεδομένα. Ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι με αυτές τις δύο εκπομπές η Μπεκατώρου δεν θα συνεχίσει να είναι στα «Καρντάσιανς»… αν βεβαίως αυτά συνεχίσουν να είναι στον αέρα!

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στον ΑΝΤ1 έχουν ένα project που αν όλα πάνε καλά σκοπεύουν να το βγάλουν στον αέρα μετά τον Φεβρουάριο του 2016 και το οποίο σκέφτονται να αναλάβει η Μπεκατώρου παράλληλα με την ψυχαγωγική εκπομπή και αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο τρίτος κύκλος του το talent show. Αλλά αυτά είναι μακρόπνοα σχέδια και όλα θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά δεδομένα…!

Άλλωστε η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα τρία χρόνια οπότε θα βρεθούν οι κατάλληλοι τρόποι για να συνεχιστεί η συνεργασία τους ώστε να συνεχίσουν και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες από αυτήν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε