Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άναψαν πράσινο για «Dancing» και «Ελλάδα»

Το «Νησί»… παγώνει εκπομπή στον ΑΝΤ1

Το λέμε αλλά μην το δέσετε και μετά μας λέτε ότι σας το λέγαμε για σιγουράκι. Ωστόσο τα στελέχη του ΑΝΤ1 υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή από τα σχέδιά τους και ότι το «Dancing with the stars» αλλά και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα βγουν κανονικά στον αέρα.
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στις αρχές της βδομάδας εγκρίθηκαν τα κοστολόγια των δύο talent show και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους ώστε τα δύο προγράμματα να κάνουν πρεμιέρα μετά το Μάρτιο του 2011.
 
Εκτός όμως από αυτά τα δύο προγράμματα για το δεύτερο μισό της σεζόν, το κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύει να προβάλλει και το ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη» που έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται από το καλοκαίρι. Τα πρώτα επεισόδια που πήραν στα χέρια τους τα στελέχη του ΑΝΤ1, τους ικανοποίησαν και άναψαν το πράσινο φως για τα ριάλιτι που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του Φεβρουαρίου.
 
Την ίδια περίοδο σκοπεύει να ξεκινήσει να προβάλλεται και η εκπομπή «Πλάκα μου κάνει» με το Δημήτρη Βλάχο και το Σάββα Πούμπουρα και για το λόγο αυτό τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο Δεκέμβρη. Οι δύο παρουσιαστές μετά τη συμμετοχή τους στο «Dancing» σκοπεύουν να κάνουν πολλούς να… χορέψουν με τις φάρσες τους έχοντας πάρει το πράσινο φως από τον ΑΝΤ1.
 
Από την άλλη μεριά όμως οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ανάψει το… πορτοκαλί στις «Νοικοκυρές» τους. Το ριάλιτι που παρακολουθεί την καθημερινότητα αναγνωρίσιμων γυναικών έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα αλλά δεν αποκλείεται να μπει στο ψυγείο και να προβληθεί την επόμενη σεζόν. Ο λόγος; Οικονομία στις παραγωγές! Άλλωστε το εν λόγω πρόγραμμα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ετοιμαζόταν για να αντικαταστήσει το «Next Top Model». Η επιτυχία όμως του «Νησιού» κάνει τους υπεύθυνους στον ΑΝΤ1 να μην θελήσουν να θυσιάσουν ένα ακόμα πρόγραμμά τους απέναντι στη σαρωτική πορεία της σειράς του MEGA. Γι’ αυτό το πρόγραμμα προς το παρόν είναι στην ψύξη και απ’ ότι λέγεται θα μπει στην κατάψυξη μέχρι την επόμενη σεζόν. Έτσι θα κάνουν οικονομία (αναγκαίο για την τωρινή κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο) προβάλλοντας απέναντι από το «Νησί» κάτι που να μην τους κοστίζει τόσα πολλά.
 
Γρηγόρης Μελάς
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε