Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άναψε φωτιές ο διάσημος καλεσμένος του Κατσούλη και της Καραβάτου

Άναψε φωτιές ο διάσημος καλεσμένος του Κατσούλη και της Καραβάτου

Κάθε Σαββατοκύριακο προσπαθούν να κάνουν τους τηλεθεατές να περάσουν καλά «Στα καλά καθούμενα». Κι η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη που μεταδίδεται από το EPSILON έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγείται στην κούρσα της τηλεθέασης από το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ALPHA.

Την προηγούμενη βδομάδα, το Σάββατο, έγινε μάλιστα… χαλασμός με το διάσημο καλεσμένο τους που μπορεί να μην είπε κουβέντα, αλλά κέρδισε και πάλι τους θεατές, όπως κάνει παγκοσμίως.

Ο λόγος για τον Scooby-Doo που με αφορμή τις παραστάσεις που δίνει στο θέατρο «Παλλάς» με το έργο «Το μυστήριο της Πυραμίδας» βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, όπου κάθισε στο τραπέζι δίπλα από τον Κρατερό Κατσούλη, την Κατερίνα Καραβάτου, την Όλγα Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Μακαλιά και άκουγε όσα σχολίαζαν, ενώ… σχολίαζε κι αυτός με το δικό του τρόπο.

Με την εμφάνισή του μάλιστα τα τηλέφωνα στην εκπομπή του σαββατοκύριακου πήραν… φωτιά από τηλεθεατές που ήθελαν να κερδίσουν προσκλήσεις για το θέατρο «Παλλάς» και να απολαύσουν το διάσημο σκύλο στην περιπέτειά του στην Αίγυπτο όπου ταξιδεύει μαζί με τον Shaggy, τον Fred, τη Velma και τη Daphne για να εξιχνιάσουν το μυστήριο που κρύβεται στην Πυραμίδα του Φαραώ Χατσεπσούτ και να τα βγάλουν πέρα με Μούμιες αλλά και με τον θυμωμένο Φαραώ.

Μία παράσταση που υπόσχεται διασκέδαση σε μικρούς, αλλά και σε όλους όσοι μεγάλωσαν με τις περιπέτειες του διάσημου Scooby-Doo.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε