Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανατροπές, παραλίγο λιποθυμίες και… οικογενειακές κόντρες στο «Dancing»

Ανατροπές, παραλίγο λιποθυμίες και… οικογενειακές κόντρες στο «Dancing»

Το έκτακτο live έφερε έκτακτες τηλεθεάσεις στον ΑΝΤ1. Το talent show σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κατατρόπωσε τους αντιπάλους του. Στη μάχη της τηλεθέασης ενεπλάκησαν ακόμα και… οικογενειακές ιστορίες.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Με την αποχώρηση της Νάντιας Μπουλέ και του Τρύφωνα Σαμαρά ολοκληρώθηκε το χθεσινό «Dancing with the stars». Και μπορεί η πρώτη αποχώρηση να ήταν έκπληξη καθώς η παρουσιάστρια ήταν από τα πρώτα live ένα από τα φαβορί αλλά η δεύτερη αποχώρηση ήταν αναμενόμενη καθώς η βαθμολογία που εισέπραττε ο hair stylist από την κριτική επιτροπή ήταν αρκετά χαμηλότερη από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, οπότε ήταν λογικό κάθε φορά να κινδυνεύει να βγει στο ντάκο.
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν να αποχωρήσει από το προηγούμενο live αλλά κατάφερε με ελάχιστη διαφορά να σωθεί και να «φάει» το μεγάλο φαβορί, Ελεονώρα Μελέτη. Τελικά όμως, χθες έφυγε με το κεφάλι ψηλά αφού το ότι κατάφερε να φτάσει στον προημιτελικό ήταν για αυτόν μία δικαίωση αφού οι χορευτικές επιδόσεις του σε σχέση με άλλους διαγωνιζόμενους ήταν σαφέστατα χαμηλότερες.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς όμως, το χάρηκε και δεν έδειξε να πικράθηκε καθόλου. Περίμενε υπομονετικά το αποτέλεσμα με το χαμόγελο κάνοντας τη συνηθισμένη πλάκα του. Το ίδιο και η Νάντια Μπουλέ που τον τελευταίο καιρό έχει ακούσει πολλά. Τελικά όμως, αποδείχτηκε ότι ούτε «στηρίζεται από το κανάλι», ούτε ότι πικράθηκε που δεν έφτασε στον τελικό. Η νεαρή παρουσιάστρια αποδέχθηκε την αποχώρησή της με χαμόγελο ευχαριστώντας όλους για τη συμμετοχή της. Αντίθετα, η αγωνία ήταν ολοφάνερη στο πρόσωπο της Αγγελικής Ηλιάδη που την ώρα που περίμεναν την ανακοίνωση του αποτελέσματος πίστευες ότι η τραγουδίστρια θα… λιποθυμούσε από την αγωνία της.

Τελικά θα διαγωνιστεί την Κυριακή στον ημιτελικό, έχοντας απέναντί της δύο άντρες: τον Αργύρη Αγγέλου που από το πρώτο live δικαιολογημένα κέρδισε τον τίτλο του «μεγάλου φαβορί» αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη που έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στο χορό, αποδεικνύοντας ότι δουλεύει πυρετωδώς. Κι αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις και ανατροπές, ο τελικός του «Dancing with the stars» θα είναι αντρική υπόθεση!

 
Πάμε τώρα όμως, να δούμε πώς… χόρεψαν οι τηλεθεάσεις! Το talent show του ΑΝΤ1 έκανε υψηλά νούμερα πετώντας εκτός πίστας δυνατές εκπομπές. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Dancing with the stars» έκανε συνολικά μέσο όρο 34,5 καταγράφοντας μάλιστα μέχρι 43,4 το τελευταίο τέταρτο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Απέναντί του βρέθηκε το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να σημειώνει μέσο όρο 18,4. Και για να είμαστε ακριβείς στη σύγκριση, να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής του ALPHA, δηλαδή από τις 21:00 έως τις 23:00, το talent show του ANT1 έκανε μέσο όρο 31.
 
Ωστόσο η μεγαλύτερη κόντρα δεν ήταν αυτή ανάμεσα στο talent show του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του ALPHA αλλά σε δύο πρόσωπα. Και αναφερόμαστε στην εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού που χόρεψε ως καλεσμένη στο «Dancing with the stars» ενώ την ίδια ώρα απέναντί της, ο ALPHA πρόβαλλε την εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

Στην… οικογενειακή αυτή κόντρα λοιπόν κέρδισε η Τζένη Μπαλατσινού αφού η εμφάνισή της στο talent show έκανε μέσο όρο 39,8 ενώ την ίδια ώρα (από τις 23:30 έως τις 23:59) απέναντι, ο σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μέσο όρο 10,7. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο κριτής αλλά και διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος έκανε ανοιχτή πρόταση στην Τζέννη Μπαλατσινού να λάβει μέρος στο τρίτο «Dancing with the stars». Και μπορεί να είναι πολύ νωρίς αλλά θεωρείται σίγουρο ότι το κανάλι του Αμαρουσίου θα προβάλλει και την επόμενη σεζόν το talent show του. Κι είναι λογικό αφού καταφέρνει να… χορεύει με επιτυχία στο τηλεοπτικό τοπίο.

 
 
Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε