Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή με τους «οχτρούς» του «Survivor»

Ανατροπή με τους «οχτρούς» του «Survivor»

Σε λιγότερο από μία βδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος του Survivor από τον ΣΚΑΪ καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει ο τελικός που θα αναδείξει το νικητή του ριάλιτι. Και όσο πλησιάζει το φινάλε τόσο περισσότερο η παραγωγή φροντίζει με αρκετές ανατροπές να κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Μόνο που αυτή τη φορά δεν προκάλεσαν την ανατροπή, αλλά τους βγήκε και σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα επεισόδια πριν από τον τελικό.

Όπως λοιπόν έχει γίνει γνωστό από το χθεσινό επεισόδιο ο διαγωνιζόμενος που κέρδισε την ασυλία και πάει τελικό είναι ο Μάριος Ιωαννίδης. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το άλλο πρόσωπο που την Κυριακή κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και πάει κι αυτός τελικό είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Εντάξει, δεν συνηθίζω να… προδίδω μυστικά και τις εξελίξεις και για αυτό και δεν θα αποκαλύψω ποιος φεύγει την Κυριακή, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον που αυτοί οι δύο, Μάριος και Γιώργος, Γιώργος και Μάριος κερδίζουν το κοινό έπαθλο που είναι ταξίδι στην Κούβα. Ε, ναι, οι… οχτροί του «Survivor» θα μπουν μαζί στο αεροσκάφος και θα περάσουν ώρες μόνο οι δυο τους. Και μπορεί ο χαρακτηρισμός «οχτροί» να είναι… περίεργος, αλλά οι δυο τους σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία είναι οι πιο δυνατοί διαγωνιζόμενοι οπότε στην αρένα, αφού ανήκουν και σε διαφορετικές ομάδες, είναι αντίπαλοι και… οχτροί!

Έτσι λοιπόν ένα επεισόδιο πριν τον ημιτελικό οι τηλεθεατές θα δουν το ταξίδι, τη συμβίωση των δύο αντιπάλων και θα έχει πολύ… ριαλιτο-ενδιαφέρον αν θα μιλάνε αλλά και τι θα λένε τώρα που αναγκαστικά θα είναι μόνο οι δυο τους!
Βέβαια κάποιοι να πιστεύουν ότι η είδηση είναι spoiler αλλά υπομονή μέχρι την Κυριακή το βράδυ που ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και θα επιβεβαιωθεί… αν οι… οχτροί πάνε ταξιδάκι.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε