Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αναβάλλεται το αποψινό επεισόδιο του «Νησιού»

Η διακαναλική του Παπανδρέου τελικά “έφαγε”  Το Νησι.Η αυριανή μάχη της σειράς με το Λαζόπουλο

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί από την Παρασκευή στα τηλεοπτικά κανάλια με την απόφαση του πρωθυπουργού να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου.
 
Όλοι προσπαθούν να διαμορφώσουν τα προγράμματά τους ώστε να βάλουν τα… δυνατά τους χαρτιά, αν και κανείς δεν γνωρίζει το πόση ώρα θα είναι η διάρκειά της συνέντευξης.
 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει το MEGA που εκείνη την ώρα προβάλλεται η «Ζωή της άλλης» και το «Νησί», δύο προγράμματα υψηλών τηλεθεάσεων. Δυστυχώς όμως, για τους φανατικούς τηλεθεατές των σειρών (αλλά και για το κανάλι της Μεσογείων) καμία από τις δύο δεν θα μεταδοθεί απόψε.
 
Έτσι, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα ξεκινήσει η συνέντευξη του πρωθυπουργού που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει μέχρι τις 10 και μισή όπου στη συνέχεια θα προβληθεί ένα ακόμα επεισόδιο του «Master Chef» και μετά η «Ανατροπή» με το Γιάννη Πρετεντέρη.
 
Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι είναι αδύνατο να αναβληθεί επεισόδιο του «Master Chef» γιατί η ροή τους είναι εντελώς… μετρημένη και αν δεν μεταδοθεί κάποιο επεισόδιο θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην προβολή των αποχωρήσεων και δοκιμασιών.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το MEGA αποφάσισε αύριο Τρίτη να προβάλλει τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς «Το Νησί». Έτσι, αύριο στις 10 το βράδυ, αμέσως μετά τη «Ζωή της άλλης» θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια. Μπορεί λοιπόν οι τηλεθεατές να περιμένουν ακόμα μία βδομάδα για να παρακολουθήσουν το τρίτο επεισόδιο της πιο πετυχημένης σειράς της σεζόν αλλά αύριο θα… αποζημιωθούν εις διπλούν.
 
Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι αύριο θα γίνει… της Τρίτης στη μάχη της τηλεθέασης αφού ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του θα έχει να αντιμετωπίσει την πρώτη ώρα τη «Ζωή της άλλης» και τη δεύτερη ώρα της εκπομπής του (από τις 10 έως τις 11) θα τα βάλει με το «Νησί».
 
Μία ακόμα μάχη που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματά της, όπως θα τα καταγράψει η AGB.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε