Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναζητείται η… Ελληνίδα “Χουάνα η παρθένα”!

Αναζητείται η… Ελληνίδα “Χουάνα η παρθένα”!

Μία από τις πιο πετυχημένες και στη χώρα μας σειρές, τη «Χουάνα την παρθένα» που έχει «γεννηθεί» στη Βενεζουέλα και έχει ταξιδέψει ανά τον κόσμο πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 αλά ελληνικά!

Η σειρά που στη χώρα μας πρόβαλλε το STAR έχει προβληθεί σε πολλές χώρες και έχει… μεταποιηθεί σε αρκετές, όπως στην Αμερική, σε πιο… μοντέρνα εκδοχή ως «Jane, the virgin».

Τα στελέχη του Αμαρουσίου θέλουν να κάνουν… πάντρεμα αυτών των δύο, της πρωτότυπης και της αμερικάνικης και αυτή την περίοδο γράφονται τα σενάρια. Η ιστορία είναι ότι η πρωταγωνίστρια, η «Χουάνα η παρθένα» αν και παρθένα μένει από ιατρικό λάθος έγκυος. Ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί την ερωτεύεται ενώ η σύζυγός του τη μισεί και προσπαθεί να την καταστρέψει. Τόσο… απλά. Η ιστορία της ελληνίδας «Χουάνα» είναι προς το παρόν σε ατέλειωτες σελίδες χαρτί, αλλά κύριο μέλημα των στελεχών του σταθμού και της εταιρίας παραγωγής είναι να βρεθεί η ελληνίδα ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει! Απόφασή τους είναι το πρόσωπο αυτό να μην είναι γνωστό τηλεοπτικά, αλλά να γίνει μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Αυτό γιατί έχουν γραφτεί ονόματα… Χουάνων αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένα από αυτά δεν ισχύει και ουδέποτε μάλιστα έχει γίνει επαφή με στελέχη του σταθμού ή της εταιρείας παραγωγής για το ποια θα είναι η ελληνίδα… παρθένα!

Πάντως σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η σειρά να ξεκινήσει να προβάλλεται από την αρχή της επόμενης σεζόν οπότε το επόμενο διάστημα θα πρέπει να έχουν βρει το πρόσωπο που θα ενσαρκώσει την πρωταγωνίστρια καθώς τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε