Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναζητείται παρτενέρ για τον Γιώργο Λιάγκα

Αναζητείται παρτενέρ για τον Γιώργο Λιάγκα

Η συμφωνία «έκλεισε» και όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit.gr είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 παίρνοντας τηλεοπτικό «διαζύγιο» με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά.

Ο παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση του «Rising Star» αλλά και του νέου τηλεπαιχνιδιού, του «Lucky Room» που θα προβάλλεται αρχικά στο prime time του σαββατοκύριακου.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 μάλιστα αναζητούν παρτενέρ για τον Λιάγκα για να τον «παντρέψουν» στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι με προτίμηση το πρόσωπο αυτό να είναι γυναίκα, η οποία θα βρίσκεται στο δωμάτιο με τους συγγενείς των διαγωνιζομένων. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το «Lucky Room», παίρνουν μέρος τρεις παίκτες, ενώ σε διπλανό στούντιο βρίσκονται τέσσερις δικοί τους, είτε συγγενείς, είτε φίλοι που παίζουν όμως ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και κυρίως στα χρήματα που διεκδικεί να κερδίσει ο διαγωνιζόμενος με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ… ριαλιτο-κατάσταση. Το συντονισμό σε όσα γίνονται σε αυτό το στούντιο με τους φίλους τον κάνει συνήθως κάποια γυναίκα που όμως πρέπει να «δένει» με τον κεντρικό παρουσιαστή, τον Γιώργο Λιάγκα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη πέσει κάποια ονόματα στο τραπέζι για τις παρτενέρ του Λιάγκα, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει επαφή με καμία από αυτές. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει από τις αρχές Σεπτεμβρίου ώστε να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις και μέσα στον Οκτώβριο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, καθώς ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 είναι το «Lucky Room» να βγει στον αέρα μέσα στον ερχόμενο Νοέμβριο με την ελπίδα να κερδίσει τους τηλεθεατές, όπως έχει γίνει και στις άλλες χώρες που έχει προβληθεί…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε