Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αναζητείται star για το Dancing

Αναζητείται star για το Dancing

Εκτός ο Κώστας Σόμμερ λόγω ατυχήματος στην πρόβα.

Ήταν λογικό με τις τηλεθεάσεις που έκανε το «Dancing with the stars» να τους… ματιάσουν τους stars! Έτσι, μετά το ατύχημα του Σταμάτη Γαρδέλη που στην πρόβα τζενεράλε έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του talent show να χορέψει με γύψο στο χέρι, σειρά –δυστυχώς!- είχε ο Κώστας Σόμμερ. Κατά τη διάρκεια της πρόβας, ο ηθοποιός έπεσε και χτύπησε στο πόδι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Οι γιατροί διαπίστωσαν ελαφρές κακώσεις αλλά του απαγόρευσαν να το κουράσει, καθότι ήταν ήδη επιβαρυμένο από παλαιότερα ατυχήματα που είχε υποστεί ο ηθοποιός. Έτσι, είναι σίγουρο ότι στο ερχόμενο live του «Dancing with the stars», την Κυριακή του Πάσχα, ο Σόμμερ θα απουσιάζει. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του ΑΝΤ1, μετά και τη γνωμάτευση των γιατρών μάλλον θα την… χαρίσουν στον Σόμμερ για το επόμενο live που σημαίνει ότι δεν θα διαγωνιστεί αλλά δεν θα αντικατασταθεί, αφού μπορεί να συμμετάσχει κανονικά από το μεθεπόμενο.

Πάντως, θα ήταν… φρόνιμο, αν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είχαν και κάποιον αναπληρωματικό… star στα καμαρίνια γιατί αν –φευ!- συνεχίσουν τα ατυχήματα, σε λίγο θα αναγκαστούν να χορέψουν οι κριτές! Και να δείτε τι τηλεθεάσεις θα έκαναν ορισμένα ιδιαίτερα πρόσωπα αν τους βλέπαμε να χορεύουν… ό,τι χορό και να επέλεγαν!

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο live της Κυριακής οι άντρες διαγωνιζόμενοι με τη συνοδεία των γυναικών stars σε αυτό το live θα διαγωνιστούν στο βαλς, ενώ οι γυναίκες διαγωνιζόμενες με τη συνοδεία των αντρών stars θα διαγωνιστούν στο τζάιβ (πληροφοριακά είναι γρήγορος χορός που συνδυάζει πολλά είδη χορών).  

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε δεν θα υπάρξουν άλλα ατυχήματα και επ’ ευκαιρίας να ευχηθούμε περαστικά στον Κώστα Σόμμερ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε