Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αναζητούνται επειγόντως star!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνει στο χορό! Αλλά το θέμα του ΑΝΤ1 είναι ποιοί stars θα δεχθούν να χορέψουν στο τηλεοπτικό show που πιθανότατα θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα.

Έπεσαν οι τελικές υπογραφές οπότε κυκλοφόρησε και το δελτίο Τύπου. Ο λόγος για το «DANCING WITH THE STARS» που έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. 

Το δελτίο του ΑΝΤ1 αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει τους Έλληνες stars που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό μέσα από το πιο διάσημο show παγκοσμίως, το DANCING WITH THE STARS! 

Το φαντασμαγορικό Show του BBC που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατών σε Ευρώπη και Αμερική έρχεται και στην Ελλάδα, για να μας ξεσηκώσει και να μας ψυχαγωγήσει, προσφέροντας χαρά εκτός από τους τηλεθεατές παράλληλα και σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. 

12 stars χορεύουν ζωντανά μαζί με 12 επαγγελματίες  και καταξιωμένους  χορευτές – χορογράφους για καλό σκοπό, σε ένα  show με ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 

Παράλληλα, μία κριτική επιτροπή κύρους παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων στη σκηνή και σχολιάζει την εκτέλεση της χορογραφίας. 12 αστέρια από το χώρο της υποκριτικής, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος γενικότερα, συνεργάζονται επί σκηνής με 12  επαγγελματίες χορευτές  και παρουσιάζουν στο κοινό και τους κριτές, μια χορογραφία ανά ζευγάρι, διάρκειας περίπου δύο λεπτών. Οι χορογραφίες θα περιλαμβάνουν κλασσικά ήδη χορού όπως: βαλς, τανγκό, μάμπο, σάλσα κ.α. Στο τέλος, το κάθε ζευγάρι θα αξιολογείται από την κριτική επιτροπή και το κοινό, οι οποίοι θα αποφασίζουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το show. 

Παράλληλα, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της προετοιμασίας και την ένταση της προσπάθειας  κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που η χορογραφία προετοιμάζεται».

Σύμφωνα με το concept του talent show, οι διαγωνιζόμενοι χορευτές θα… συνοδεύονται από αντίστοιχους star που θα τους βοηθούν στην εκτέλεση του χορευτικού τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και οι πρόβες είναι ιδιαίτερα αυστηρές και πρέπει να γίνονται σε ορισμένο χρόνο.  

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι και οι star -παρτενέρ τους πρέπει να μάθουν τη χορογραφία σε 10 ώρες. Το πώς θα… καταμεριστούν σε μία βδομάδα αυτές οι ώρες ενδιαφέρει μόνο τους ίδιους τους υποψήφιους αφού ακόμα και ο προγραμματισμός είναι μέρος του συνολικού διαγωνισμού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το «DANCING WITH THE STARS» θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 κάθε Δευτέρα βράδυ, οπότε οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία με τους star-παρτενέρ τους να μοιράζουν τις πρόβες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης βδομάδας.  

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αντιμετωπίζουν προβλήματα αφού έχουν εισπράξει αρνητικές απαντήσεις από αρκετούς stars. Βέβαια, οι προσπάθειές τους δεν σταματάνε και συνεχίζουν κυριολεκτικά… νυχθημερόν τις επαφές, προσπαθώντας να βρουν τους λαμπερούς star που θα το ρίξουν στο χορό!

Τουλάχιστον, επίσημα πλέον έχουν τη Ζέτα Μακρυπούλια! Για το ποιους star θα χορέψουν στο πλατό, θα σας ενημερώσουμε σύντομα!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε