Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Aνησυχία και έκτακτα μέτρα σε MEGA και ΣΚΑΪ

Aνησυχία και έκτακτα μέτρα σε MEGA και ΣΚΑΪ

Την προηγούμενη Παρασκευή, λόγω της απεργίας, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1

που στις δύο ώρες της προβλήθηκε σε επανάληψη, είχε απειληθεί από τη Μενεγάκη.

Χθες όμως, Δευτέρα 8 Μαρτίου, το live «10 με 1 μαζί» άφησε αρκετές μονάδες πίσω τον «Καφέ με την Ελένη», ενώ η εκπομπή της Μενεγάκη κόντεψε να πέσει πιο κάτω κι από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Ο οποίος όμως, ακόμα και χθες παρά την παρουσία της Ράνιας Θρασκιά, παρέμεινε κολλημένος στην τρίτη θέση της κατάταξης. Γεγονός που έχει ανησυχήσει πολύ τους υπεύθυνους του MEGA αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πίστευαν ότι με την παρουσία της πρώην παρουσιάστριας του «Όμορφου κόσμου το πρωί» στο πλατό της εκπομπής, θα έβλεπαν και λίγο χαρά στις τηλεθεάσεις. Αλλά φαίνεται ότι η εκπομπή θέλει άμεσες λύσεις, που σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, θα υπάρξουν στη δομή της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής!

Συγκεκριμένα λοιπόν, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 21%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 14,5%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 14,1%

Στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη μπορεί να διατήρησε την πρώτη θέση αλλά οι Καραμέρος –Χαριτάτος την πλησίασαν επικίνδυνα, ενώ ο «Όμορφος κόσμος έμεινε αμετακίνητος στο… βάθος των τηλεθεάσεων προκαλώντας MEGA-λους πονοκεφάλους στο κανάλι της Μεσογείων. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

 ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 22,9%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 19,1%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 14,7%

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και τη μάχη μεταξύ των ενημερωτικών εκπομπών της συγκεκριμένης ζώνης, προσθέτοντας από σήμερα στις συγκρίσεις και την εκπομπή «Εδώ και τώρα» του ALTER. Έτσι, η σειρά κατάταξης στις εκπομπές, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είναι η εξής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 12,2%

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 11,8

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 7%

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα χαμηλά νούμερα πτήσης της εκπομπής «ΣΚΑΪ τώρα» έχουν προβληματίσει τους υπεύθυνους στο κανάλι του Φαλήρου. Βέβαια, λαμβάνουν υπόψη τους τη μέχρι πρότινος απουσία ενημερωτικής εκπομπής στη ζώνη αλλά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, περίμεναν μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή της Τσαπανίδου αλλά η σχεδόν παγιωμένη πτήση της μεταξύ 6% με 7% είναι κάτι που κάνει αρκετούς να… «σκάι τώρα» το κεφάλι τους, προσπαθώντας να βρουν λύσεις…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε