Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανήσυχοι στον ΑΝΤ1 για τους «Fab 5»

Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολλή κουβέντα για τους «Fab 5» καθώς ακόμα κι ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε ότι η εκπομπή δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.

Κι είναι αλήθεια ότι ενώ η εκπομπή είχε δημιουργήσει μεγάλη αναμονή κοινού, εντούτοις με τα πρώτα επεισόδια κατάφερε να διώξει τους τηλεθεατές. Αποτέλεσμα;

Χθες οι «Fab 5» κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολύ λίγους τηλεθεατές και μάλιστα, όπως φαίνεται από τα στοιχεία της Nielsen μόνο 674.437 τηλεθεατές τους παρακολούθησαν. Έτσι η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε 13,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15,7 στο δυναμικό κοινό προκαλώντας μεγαλύτερη ανησυχία στο κανάλι του Αμαρουσίου που βλέπει τους «Fab 5» να χάνουν τη λάμψη τους.

Και μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα κάνουν το γύρισμα με καλεσμένο το Γιάννη Φλωρινιώτη ενώ απομένουν ακόμα 6 εκπομπές που πρέπει να γυριστούν. Ωστόσο, όπως φαίνεται, αν συνεχίσει η πτωτική πορεία της εκπομπής μπορεί τα στελέχη του ΑΝΤ1 να μην γυρίσουν και τα υπόλοιπα επεισόδια αλλά να την σταματήσουν. Βέβαια, προτού πάρουν αυτήν την απόφαση θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ξανά τους τηλεθεατές. Το αν τα καταφέρουν ή η εκπομπή θα εξακολουθήσει να είναι… θολή κι όχι fabulous, θα το δούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε