Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανοίγει ξανά σήμερα το “Music School”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διακοπές τέλος και ώρα για μάθημα, με τις κάμερες να καταγράφουν. Μετά από ξεκούραση λίγων ημερών τα 16 παιδιά που πέρασαν από τα δοκιμαστικά και… εγγράφηκαν στο “Music School” του MEGA αρχίζουν πάλι μαθήματα.

Σήμερα λοιπόν ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα για το καινούργιο talent show που ετοιμάζουν στο κανάλι της Μεσογείων με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι Βαγγέλης Γερμανός, Γιώργος Θεοφάνους, Ευρυδίκη και Demy λοιπόν αρχίζουν πάλι τα μαθήματα, προσπαθώντας οι μαθητές τους να κερδίσουν τα περισσότερα θετικά σχόλια για τα τραγούδια που θα λένε. Έως τώρα έχουν γυριστεί τέσσερα επεισόδια, τα οποία είναι οι δύο auditions στις οποίες επιλέχθηκαν οι συμμετέχοντες και δύο shows, στα οποία διαγωνίστηκαν.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, σπουδαστές του “Music School” είναι πέντε αγόρια και έντεκα κορίτσια που κατάφεραν να πάρουν την… υποτροφία για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν έως και τον Οκτώβριο, ενώ στα μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά, γυρίσματα θα γίνονται μόνο τα σαββατοκύριακα, ώστε τα παιδιά που είναι στο “Music School” να παρακολουθούν κανονικά τα σχολικά μαθήματα.

Η πρεμιέρα του “Music School” αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα στο prime time, αφού στο MEGA ποντάρουν πολύ σε αυτό, θεωρώντας ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε