Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανοίγουν… περτικαλάδα στην υγειά της Τσιμτσιλή

Ανοίγουν… περτικαλάδα στην υγειά της Τσιμτσιλή

Στην υγειά σας ρε παιδιά…! Όχι δεν αναφέρομαι στην εκπομπή του ALPHA με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά αυτό που λένε στο κανάλι της Κάντζας για την εκπομπή «Happy day» γιορτάζοντας τα πρώτα «γενέθλιά» της.

Και μπορεί λόγω της οικονομικής κρίσης να μην ανοίγουν… σαμπάνιες, αλλά ε, μία.. περτικαλάδα θα την πιουν στην υγειά της εκπομπής τους που τους φέρνει υψηλές τηλεθεάσεις στο ζητούμενό τους, το δυναμικό κοινό, μετά από έναν χρόνο στον αέρα. Ο ετήσιος απολογισμός της εκπομπής που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen φέρνει χαμόγελα ικανοποίησης στα στελέχη του σταθμού και μάλιστα όταν η ψυχαγωγική εκπομπή δίνει καθημερινά μάχη απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους και σε μία «παγιωμένη» ενημερωτική ζώνη.

Βέβαια στο γενικό σύνολο η εκπομπή, μέσα σε έναν χρόνο που είναι στον αέρα σημειώνει 13,7% μέσο όρο, αλλά στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών, που είναι και αυτό που δίνουν σημασία στον ALPHA, ο μέσος όρος της εκπομπής… εκτοξεύεται στο 23,6%, ενώ υψηλές είναι και οι ετήσιες επιδόσεις της σε επί μέρους κοινά που ενδιαφέρουν τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών και της διαφημιστικής αγοράς, όπως στις γυναίκες 15 έως 24 ετών που σημειώνει 34% μέσο όρο.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι άτοπο να συμπεράνουμε ότι ο ALPHA θα δώσει το πράσινο φως στην εκπομπή και για την επόμενη σεζόν συνεχίζοντας να κρατά ενεργοποιημένη την πρωινή ζώνη που είχε «παγώσει» πριν πάρουν τη σωστή όπως αποδεικνύεται απόφαση να βγάλουν στον αέρα το «Happy day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε