Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ANT1: “Δεν έχουμε καμία κάψα για Μπουλέ – Μανωλίδου”

Έτοιμο το πρόγραμμα του ANT1 για τη νέα σεζόν. Οι εκκρεμότητες αφορούν ορισμένα πρόσωπα…

Εκτός από τα γνωστά – σίγουρα- πρόσωπα, το κανάλι φαίνεται διατεθιμένο να χρησιμοποιήσει τον Σάββα Πούμπουρα και την Μαίρη Συνατσάκη. Αντίθετα, δεν υπάρχει ίδια διάθεση για την Νάντια Μπουλέ και την Ευγενία Μανωλίδου… “Αυτη τη στιγμή δεν έχουμε καμία κάψα να τις αξιοποιήσουμε” ακούστηκε χαρακτηριστικά να λέγεται από κύκλους του καναλιού “Αν προκύψει κάτι στην πορεία βεβαίως και θα το δούμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Θανάση Πάτρα“. 

Ας πάρουμε όμως το πρόγραμμα αναλυτικά: 

Το… μαμούθ “πρωινό” όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει μετά τις 26 Σεπτεμβρίου. Πιθανότατα να κάνει πρεμίερα την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη. Θα ξεκινάει στις 07:00 και θα τελειώνει στη 13:00. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι από τις 7 μέχρι τις 10, ενώ στη συνέχεια θα παίρνει τη σκυτάλη ο Χρήστος Φερεντίνος. Η εκπομπή δεν θα αλλάζει τίτλο και δεν αποκλείεται, αν χρειάζεται, ο Γιώργος Παπαδάκης να δίνει το παρόν και μετά τις 10:00. Οι τελικές συζητήσεις με τον Φερεντίνο θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη – Πέμπτη. Να σημειώσουμε ότι ο παρουσιαστής επέστρεψε από τις διακοπές του μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. 

Αναφορικά με τα telent show και τις εκπομπές reality, σίγουρα το πρώτο μέρος της σεζόν θα ξεκινήσει το “Fab4” ή “Fab5” – ανάλογα με τα πρόσωπα που θα το πλαισιώνουν. Εκτός από τους σίγουρους Ηλία Ψινάκη και Τρύφωνα Σαμαρά, συζητήσεις γίνονται και με άλλους και κυρίως με τον σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά. Τίποτα όμως δεν έχει κλείσει ακόμα. 

Περισσότερα στο zappIT.


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε