Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντώνης Λυμπέρης : “Έκανα τα πάντα για να σωθεί η εταιρία – Έδινα μισθούς ως και 19.000 ευρώ”! Δείτε τι ανταπαντά στους 200 εργαζόμενους

Αντώνης Λυμπέρης : “Έκανα τα πάντα για να σωθεί η εταιρία – Έδινα μισθούς ως και 19.000 ευρώ”! Δείτε τι ανταπαντά στους 200 εργαζόμενους

Τι απαντάει ο εκδότης σε όσα του καταλογίζουν με επιστολή τους 200 εργαζόμενοι στον Όμιλο…

«Διαβάζοντας την από 16-10-2012 ανακοίνωση των «200» εργαζομένων στις Εκδόσεις Λυμπέρη, την οποία θεωρώ άδικη, γεμάτη ανακρίβειες, έως και παραπλανητική, αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω τόσο στο σύνολο της, όσο και στα σημεία.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας δηλώσω για μια ακόμη φορά ότι έκανα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, όπως εξήγησα αναλυτικά στην από 7-11-2012 επιστολή μου, προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι και την τελευταία ημέρα, για να μπορέσει να σωθεί η εταιρία, που έχτισα απ’ το μηδέν και διηύθυνα με αγάπη, πάθος, όραμα και αφοσίωση για 32 χρόνια. Τις προσπάθειες αυτές τις γνωρίζουν καλά τόσο οι συγκεκριμένες 4 πιστώτριες τράπεζες, ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK, ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ΚΥΠΡΟΥ, τις οποίες πιέζαμε για λύση μέχρι και την τελευταία στιγμή, όσο και η πολιτική ηγεσία, σε μια ύστατη προσπάθεια, που έκανα για να σωθούν οι 500 θέσεις εργασίας στον Όμιλο, αλλά και η σωρεία επενδυτών, στους οποίους απευθύνθηκα προσωπικά.

Ότι είπα σε σας τους εργαζόμενους τα τελευταία δυόμιση χρόνια ήταν η αλήθεια και μόνον η ΑΛΗΘΕΙΑ! Έδωσα τα πάντα! Τα έδωσα ΟΛΑ για σας τους εργαζόμενους και οι πολλοί το γνωρίζουν καλά! Όλοι γνωρίζετε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο εκποιήσαμε τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΝ ΛΕΥΚΩ προκειμένου να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο τον μισθό και το δώρο Χριστουγέννων, αλλά και το μισθό σας για τους αμέσως επόμενους μήνες!

Αντίθετα και με μεγάλη μου λύπη, διάβασα μια ανακοίνωση με πολλές ανακρίβειες και ψεύδη, τα οποία αρνούμαι να πιστέψω ότι ισχυρίζονται και έχουν υπογράψει 200 εργαζόμενοι! Σε ότι αφορά στις μειώσεις:

1) Όλες οι μειώσεις μισθών που έγιναν τα τελευταία δυόμιση χρόνια αφορούσαν τους υψηλόμισθους εργαζόμενους ανάμεσα σας και μόνον αυτούς!

2) Ουδέποτε έγινε μείωση μισθού σε εργαζόμενο με μισθό κάτω των 1.200€!
3) Οι περικοπές , οι οποίες έγιναν πάντα μετά από διαβουλεύσεις μαζί σας και πάντα με τη δική σας σύμφωνη γνώμη ήταν:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε