Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Απανωτές… καρδιοπάθειες στους «Βασιλιάδες»

Απανωτές… καρδιοπάθειες στους «Βασιλιάδες»

Οι τηλεθεάσεις που σημειώνουν οι «Βασιλιάδες» προκαλούν ευχάριστα… φτερουγίσματα στις καρδιές των στελεχών της Μεσογείων αλλά… ταχυκαρδίες στα στελέχη των υπόλοιπων καναλιών που βλέπουν τις εκπομπές τους να πλήττονται από την καθημερινή σειρά του MEGA.

Αρκετές… καρδιοπάθειες πάντως παθαίνουν, σύμφωνα με το σενάριο, και οι ήρωες της σειράς. Στο σημερινό επεισόδιο ο Μαλέας συνεχίζει να παθαίνει καρδιοπάθειες και προκειμένου η Νεφέλη να ξεκόψει τελείως με το Λεωνίδα, που του κάθεται στο λαιμό, παίζει θέατρο ότι δεν είναι καλά για να την επηρεάσει να τα ξαναβρεί με τον Αλέξη.
 
Η Σόφη είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Αλέξη και το ανακοινώνει στη Μαρίνα η οποία όμως, καλεί το Μηνά στο σπίτι για να περάσουν επιτέλους μια ερωτική βραδιά μαζί.
 
Η Γιούλη κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και μαζί μ’ αυτό κάνει και νέες… «γνωριμίες». Η Στέλλα θα εξομολογηθεί στη Μαρίνα τα συναισθήματά της για τον Αλέξη ενώ η Τιτίκα κινδυνεύει κι αυτή να πάθει καρδιοπάθεια όταν μαθαίνει πως από το κανάλι θέλουν να δοθεί περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος  στη… Λίζα  
Η Λίζα θα ζητήσει από τον Αιμίλιο να βρεθούν, εκείνος όμως θα την αποφύγει με μια δικαιολογία. Mόνο που η Λίζα δεν είναι χθεσινή και τον κάνει τσακωτό!

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 9 το βράδυ.

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε