Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Από τη Δευτέρα «Αξίζει να το ζεις» με την Τατιάνα

Από τη Δευτέρα «Αξίζει να το ζεις» με την Τατιάνα

Κουρκούλης και Κελεκίδου κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή του STAR.

Επίσημα και με τη… βούλα του δελτίου Τύπου από το STAR η εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου. Αν και με το «απαγορευτικό» του ΑΝΤ1 στον τίτλο «Αξίζει να το δεις» φαίνεται ότι θα καθυστερούσε η πρεμιέρα της εκπομπής, με την αλλαγή ενός γράμματος, όλα είναι έτοιμα και θα τα… ζούμε καθημερινά στις 4 παρά τέταρτο.

Την… κορδέλα της εκπομπής κόβουν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου «τη Δευτέρα 20/9 στις 15:45 η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου. Οι τελευταίες λεπτομέρειες και οι τελευταίες ματιές στο σκηνικό, στους φωτισμούς, στον ήχο, στην εικόνα. Όλοι εργάζονται πυρετωδώς και δεν είναι καθόλου υπερβολή να επισημάνουμε ότι η Τατιάνα δουλεύει ώρες ατέλειωτες ψύχραιμα και αποδοτικά.

Όταν θα ανοίξει η αυλαία της εκπομπής η Τατιάνα θα καλωσορίσει ένα ζευγάρι που για πρώτη φορά εμφανίζεται μαζί στο στούντιο: είναι η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης. Έχουν απίστευτο χιούμορ και ίσως είναι αυτό το δυνατό στοιχείο για την καλή μεταξύ τους χημεία. Έχουν αποφασίσει να βλέπουν το γελαστό πρόσωπο της ζωής ακόμα και στα δύσκολα. Θα μοιραστούν με τους τηλεθεατές περιστατικά από την καθημερινότητά τους με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ο καθοριστικός λόγος που έκανε την Τατιάνα να διαλέξει σαν πρώτο καλεσμένο το ζευγάρι Νίκου – Κέλλυς είναι γιατί θέλει να δώσει μια ευχάριστη νότα, να γίνει ένα χαρούμενο ξεκίνημα στην εκπομπή που τόσο αγάπησαν οι τηλεθεατές τα 4 τελευταία χρόνια.

Τατιάνα, Νίκος, Κέλλυ και οι φίλοι του «Αξίζει να το ζεις», που συμμετέχουν από το στούντιο στην εκπομπή, θα στείλουν τη θετική τους ενέργεια.

Η Τατιάνα έχει ήδη στην ατζέντα της πολλές ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες που θα τις προσεγγίσει ρεαλιστικά αλλά και διακριτικά. Κάθε εκπομπή θα είναι μια δικαίωση του τίτλου «Αξίζει να το ζεις».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε