Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Κατερίνα Ζαρίφη πάει… MEGA!

Εδώ και λίγους μήνες μας λέει καλημέρα μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1».

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι καθημερινά στην παρέα του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου και με το χιούμορ της καταφέρνει να κάνει τους τηλεθεατές να γελάνε, να περνούν καλά και να ξεκινούν καλά τη μέρα τους.
Μόνο που η Κατερίνα σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο αντίπαλο κανάλι, το MEGA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η παρουσιάστρια θα… μετακομίσει στο κανάλι της Μεσογείων για να δει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Όχι για το MEGA αλλά για τους «Βασιλιάδες». Η Κατερίνα λοιπόν θα συμμετέχει ως guest σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του MEGA, υποδυόμενη… το μέντιουμ! Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει η Ζαρίφη στην υποκριτική Τέχνη και έτσι μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό» δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στη σειρά του καναλιού της Μεσογείων.

Βέβαια η πρόταση και το γύρισμα για τη σειρά πραγματοποιήθηκαν πριν από την πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου να είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους. Αλλιώς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα στελέχη του ΑΝΤ1 άφηναν την παρουσιάστριά τους να συμμετέχει στη σειρά του αντίπαλου καναλιού που σαρώνει σε τηλεθέαση προκαλώντας προβλήματα στο δικό τους prime time. Τώρα όμως, είναι πολύ αργά και έτσι σε ένα από τα επόμενα επεισόδια των «Βασιλιάδων» θα δούμε την Κατερίνα Ζαρίφη σε έναν διαφορετικό ρόλο. Κι είναι σίγουρο ότι θα γελάσουμε πολύ…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε