Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Αλλαγές στο «Συμβαίνει τώρα»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Αλλαγές στο «Συμβαίνει τώρα»

Τον τελευταίο καιρό αναφερόμαστε συνεχώς σε όσα γίνονται για την προετοιμασία της ενημερωτικής καθημερινής εκπομπής της ΝΕΤ «Συμβαίνει τώρα».

Η εκπομπή ήταν να βγει στον αέρα πριν από δύο περίπου βδομάδες, αλλά τελικά η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε τη συνέχισε των προβών για την καλύτερη προετοιμασία των συντελεστών, πριν βγουν στον αέρα. Έτσι, καθημερινά ο Βασίλης Μπεσκένης και η Ανθή Σαλαγκούδη έκαναν πρόβες, για να «δέσουν» ως δίδυμο, ενώ το ότι, όπως είχαμε γράψει, την τελευταία στιγμή αναβλήθηκε την Παρασκευή η πρόβα, δημιούργησε πολλά σχόλια. Τελικά αποδεικνύεται ότι υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να κάνει αλλαγές και να μην βγει στον αέρα η Ανθή Σαλαγκούδη. Μετά από συσκέψεις που έγιναν μεταξύ της παρουσιάστριας και των στελεχών της τηλεόρασης, αποφασίστηκε να μην είναι παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής, όπως της είχε ζητήσει αρχικά η διοίκηση, αλλά να αξιοποιηθεί σε άλλη εκπομπή. Άλλωστε είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα πως η συγκεκριμένη εκπομπή είναι πολύ δύσκολη και ο παρουσιαστής της θα πρέπει να έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στην ενημέρωση. Έτσι λοιπόν, η Ανθή Σαλαγκούδη που έχει μεν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους διοικούντες για τις ικανότητές της ως παρουσιάστρια, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Τζόνη Καλημέρη για να συζητήσουν το τι θα κάνει στην ΕΡΤ.

Όσον αφορά το «Συμβαίνει τώρα» είναι σίγουρο ότι μετά από αυτή την αλλαγή, δεν πρόκειται να βγει στον αέρα ούτε την ερχόμενη Δευτέρα και όπως μαθαίνουμε, από χθες που λήφθηκε η οριστική απόφαση, αναζητείται η γυναίκα που θα βγει στον αέρα μαζί με το Βασίλη Μπεσκένη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε