Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτοί θα είναι στο «Face»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτοί θα είναι στο «Face»

Ανατροπή υπήρξε πριν από λίγες μέρες με την αποχώρηση του Κώστα Ευρυπιώτη από το «Your Face Sounds Familiar».

 Ο δημοφιλής ηθοποιός, όπως πρώτα σας έγραψα μέσα από το Newsit, δεν θα είναι τελικά στο talent show του ΑΝΤ1 λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Εκκρεμότητα όμως, υπήρχε και με το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογεί τους διαγωνιζομένους. Χθες όμως, έκλεισαν και οι δύο αυτές εκκρεμότητες.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, οριστικοποιήθηκε και η συμμετοχή του Παντελή Καναράκη, ο οποίος μαζί με τους Λευτέρη Ελευθερίου, Γιάννη Σαββιδάκη, Άρη Πλασκασοβίτη, και Κώστα Δόξα θα είναι η πεντάδα των αντρών, ενώ οι γυναίκες θα είναι οι Σοφία Βόσσου, Μπέτυ Μαγγίρα, Ελευθερία Ελευθερίου, Βανέσα Αδαμοπούλου και Σοφία Κουρτίδου.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, χθες έκλεισε κι η συμφωνία με τον Τάκη Ζαχαράτο και έτσι ο γνωστός show man θα είναι στην κριτική επιτροπή μαζί με τους Αλέξανδρο Ρήγα, Κατερίνα Γκαγκάκη και Μπέσυ Μάλφα.


Στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν προγραμματίσει ο δεύτερος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Μαρτίου. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο διαγωνιζόμενος που θα σημειώνει την υψηλότερη συνολική βαθμολογία, από την κριτική επιτροπή και την ψηφοφορία των τηλεθεατών, σε κάθε live, θα προσφέρει τα χρήματα σε κοινωφελή οργανισμό που θα έχει επιλέξει.
Από την επόμενη Κυριακή λοιπόν οι δέκα διαγωνιζόμενοι θα μεταμορφώνονται κάθε βδομάδα σε γνωστούς ξένους, αλλά και έλληνες καλλιτέχνες προσπαθώντας να κερδίσουν και τη βαθμολογία των κριτών, αλλά και να πείσουν τους τηλεθεατές να τους ψηφίσουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε