Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δεν πάνε στο JOY του MEGA και μένουν ΣΚΑΪ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δεν πάνε στο JOY του MEGA και μένουν ΣΚΑΪ

Πριν από καιρό, πρώτα μέσα από το Newsit, σε κείμενο με τίτλο «Το MEGA… καλοβλέπει εκπομπή του ΣΚΑΪ» ανέφερα ότι στο κανάλι της Μεσογείων κάνουν επαφές για να εντάξουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν την εκπομπή JOY που προβάλλει το ΣΚΑΪ.

Στη συνάντηση μάλιστα με τους δημοσιογράφους που έγινε πριν από λίγες ημέρες, ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Λοΐζος Ξενόπουλος ανακοίνωσε ότι τελικά συμφώνησαν και την επόμενη σεζόν το JOY θα βγαίνει από τη συχνότητα του MEGA.
Ωστόσο, όπως φαίνεται ο ΣΚΑΪ δεν σκοπεύει να παραδώσει… αμαχητί την εκπομπή του και για αυτό σκοπεύει να βγάλει την εκπομπή, με άλλο βέβαια τίτλο, αλλά με τους περισσότερους συντελεστές της να παραμένουν στο Φάληρο.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, στην καινούργια εκπομπή που στήνει ο ΣΚΑΪ παραμένει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος που έκανε τις κεντρικές συνεντεύξεις.

Στην καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΪ θα παραμείνει η Νίκη Κάρτσωνα, αλλά και ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε από το «Master Chef» του MEGA και στο κανάλι της Μεσογείων μάλιστα σκέφτονταν να του δώσουν την επόμενη σεζόν τη στήλη μαγειρικής στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους.

Στο ΣΚΑΪ θα παραμείνουν και ο πολύ καλός κριτικός κινηματογράφου Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, ο Λευτέρης Λαμπράκης, ο Πάνος Ζόγκας, αλλά και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που άλλωστε συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ και σε άλλες δραστηριότητες του Ομίλου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στο δυναμικό της εκπομπής του ΣΚΑΪ θα ενταχθεί και η πρώην Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνοντας να παρουσιάσει γυναικεία θέματα. Επίσης, στην εκπομπή θα παραμείνουν και οι περισσότεροι από αυτούς που εργάζονταν πίσω από τις κάμερες για το JOY.

Όπως φαίνεται λοιπόν η εκπομπή… χωρίστηκε στα δύο με το πιο «δυνατό» και δημιουργικό κομμάτι της να παραμένει στο Φάληρο, κάτι που όπως μαθαίνω έχει δυσαρεστήσει στελέχη του MEGA που δεν γνώριζαν το παρασκήνιο πριν ξεκινήσουν επαφές για τη… μεταγραφή! Μια μεταγραφή με έντονο παρασκήνιο και… περίεργες απαγορεύσεις για τις οποίες θα αναφερθώ εν ευθέτω χρόνω… με περισσότερες λεπτομέρειες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε