Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Λαζάρου, Λουκάκος και Σκαρμούτσος αρχίζουν… τα μαγειρέματα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Λαζάρου, Λουκάκος και Σκαρμούτσος αρχίζουν… τα μαγειρέματα!

Όχι μία αλλά τρεις καινούργιες εκπομπές μαγειρικής σκοπεύει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν το MEGA και μάλιστα για αυτές θα βάλει τους κριτές του «Master Chef», Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο να φορέσουν τις μαγειρικές ποδιές τους και να βάλουν φωτιά στα τηγάνια και τις κατσαρόλες τους.

Άλλωστε με τους τρεις γνωστούς σεφ επί τω έργω, αναμένεται να πάρουν φωτιά και τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Όπως αναφέρω στο αποκλειστικό θέμα που δημοσιεύτηκε στην «Espresso της Κυριακής», το Mega σκοπεύει να επιστρατεύσει τους τρεις masters του «Master Chef» και να τους ρίξει στη μάχη του primetime με σκοπό να «μαγειρέψει» τις τηλεθεάσεις. Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι έτοιμοι να φορέσουν τις μαγειρικές τους ποδιές, να πάρουν τις κουτάλες τους και να «ψήσουν» τους αντιπάλους τους.

Μετά τον πρώτο κύκλο του «Master Chef» με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, το Mega αποφάσισε να βγάλει την επόμενη σεζόν το «Junior Master Chef» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Μάλιστα, τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων αποφάσισαν αμέσως μετά τους λιλιπούτειους σεφ να προβάλλει το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αλλά λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, το Mega αναγκάστηκε να κάνει οικονομία και να κρατήσει στο ψυγείο το «Master Chef 2» για την επόμενη σεζόν. Έτσι, αν και τα επεισόδια είναι γυρισμένα, μονταρισμένα και έτοιμα προς προβολή, εντούτοις πρόκειται να βγουν στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι το γύρισμα του τελικού ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που πρόκειται να μαγνητοσκοπηθεί ενώ το ριάλιτι θα έχει ξεκινήσει να προβάλλεται, ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στα σχέδια του Mega είναι μήπως την επόμενη σεζόν καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα και το δεύτερο κύκλο του «Junior Master Chef», με παρουσιάστρια πάλι τη Μαρία Μπεκατώρου. Το ριάλιτι με λιλιπούτειους μάγειρες κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ξανά μικρά παιδιά να φορούν τις μαγειρικές ποδιές για να αποδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες. Ωστόσο, στις προτεραιότητες του Mega φαίνεται πως είναι η… επιστράτευση της κριτικής επιτροπής των ριάλιτι και αν όλα πάνε καλά, τότε στην επόμενη σεζόν οι τρεις γνωστοί σεφ θα αποκτήσουν τις δικές τους εκπομπές.

Το Mega γνωρίζει καλά ότι οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος, έχουν κερδίσει με την παρουσία τους στα ριάλιτι μαγειρικής την αγάπη και την εκτίμηση των τηλεθεατών. Μπορεί και οι τρεις τους να ήταν γνωστοί και αναγνωρισμένοι για τις ικανότητές τους στο χώρο της μαγειρικής, αλλά με την παρουσία τους στα «MasterChef» κέρδισαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα από το ευρύ κοινό. Έτσι,σκέφτηκαν να τους χρησιμοποιήσουν, τον καθένα πλέον ξεχωριστά, και να βγάλουν στον αέρα τρεις διαφορετικές εκπομπές, ανάλογα με το ύφος, την προσωπικότητα και τις γνώσεις του καθενός.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Mega πραγματοποίησαν ξεχωριστές επαφές με τους τρεις σεφ και τους ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους, ενώ μάλιστα πρότειναν και στον κάθε έναν το ύφος στο οποίο σκέφτονται να κινηθεί η εκπομπή του. Ωστόσο, όπως τους είπαν, θέλουν και τις δικές τους απόψεις και γι’ αυτό προγραμματίστηκαν καινούργιες συναντήσεις με τους τρεις σεφ για να αποφασιστεί τι ύφος θα έχει τελικά η κάθε εκπομπή. Στα σχέδια του Mega είναι οι εκπομπές αυτές να βγουν στον αέρα από τον επόμενο χρόνο, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2013 και μάλιστα, να προβάλλονται στο prime time. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο κάθε ένας από τους γνωστούς σεφ θα γυρίσει δέκα περίπου εκπομπές και αυτές δεν θα προβληθούν την ίδια περίοδο, αλλά ξεχωριστά. Όταν δηλαδή ολοκληρωθεί η προβολή της εκπομπής με τον πρώτο σεφ, θα ξεκινήσει να προβάλλεται του επόμενου σεφ και στη συνέχεια του επόμενου. Η σειρά βέβαια δεν έχει αποφασιστεί αφού το όλο project βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και όπως είπαμε, εκκρεμούν οι συναντήσεις και ο καθορισμός ύφους της κάθε εκπομπής μαγειρικής. Στη συνέχεια, θα πρέπει να «μαγειρευτεί» το κοστολόγιο ώστε να αποφασιστεί αν οι εκπομπές θα «ψηθούν», δηλαδή θα γυριστούν», ή το κόστος τους θα είναι απαγορευτικό. Βέβαια, σε αυτό που ποντάρουν στο Mega, είναι ότι με τους Λαζάρου, Λουκάκο και Σκαρμούτσο θα καταφέρουν να βρουν χορηγούς για τις εκπομπές τους και έτσι να μειωθεί αρκετά το κόστος τους. Έτσι λοιπόν, αν όλα πάνε καλά, τον Οκτώβριο θα δούμε το «Master Chef» με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη και τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο ως κριτές, αλλά από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δούμε τους τρεις κριτές να παρουσιάζουν και τις δικές τους εκπομπές, που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν πολλούς πιστούς τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε