Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Παπαδάκης αναλαμβάνει… τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Παπαδάκης αναλαμβάνει… τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Ιουνίου, σε κείμενο του Newsit με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι γίνεται με τον Παπαδάκη και το “Πρωινό ANT1;”», αναφέραμε όλες τις εξελίξεις γύρω από την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στο ίδιο κείμενο δε, αφού αναφέραμε ότι είναι προγραμματισμένο ο Γιώργος Παπαδάκης με το Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου να αποχωρήσουν από τον τηλεοπτικό αέρα την Παρασκευή 29 Ιουνίου, τονίσαμε χαρακτηριστικά ότι «μην σας κάνει καμία εντύπωση, αν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, από τις 7 έως τις 11 το πρωί, στην καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή κάθεται πάλι ο Γιώργος Παπαδάκης. Αν και είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την εκπομπή και να κάνει χρήση της καλοκαιρινής του άδειας, όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, εντούτοις οι σημαντικές πολιτικές εξελίξεις και η έντονη ειδησεογραφία ίσως αναγκάσει τον “πατριάρχη” να παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες, on air! Ίδωμεν…!»!

Ε, τελικά… ίδωμεν, αφού πράγματι, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πρόκειται να μας ευχηθεί καλό καλοκαίρι αυτήν την Παρασκευή αλλά την επόμενη, στις 6 Ιουλίου, αφού ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα παραμείνει τελικά στη θέση του αναλαμβάνοντας με την εμπειρία του να καλύψει αυτός τις εξελίξεις από τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης. Μάλιστα, υπήρξε και η πρόταση να παραμείνει ακόμα μία βδομάδα -αφού είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις και έντονη ειδησεογραφία- και να αποχωρήσει στις 13 Ιουλίου, αλλά μάλλον αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί!

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, επειδή όλα στην τηλεόραση είναι… ντόμινο, στο πόστο τους θα παραμείνουν για ακόμα μία βδομάδα και ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές την Παρασκευή στις 6 Ιουλίου. Η παράταση αυτή δόθηκε και στην ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού ΑΝΤ1» καθώς τα στελέχη του σταθμού επιθυμούν η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής να ξεκινήσει με τη μορφή που θα έχει όλη την περίοδο. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1» θα έχει διάρκεια από τις 7 έως τις 12 το μεσημέρι και από το ξεκίνημά του έως τις 9μιση περίπου, την ενημέρωση θα καλύπτει ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τη Ντόρα Κουτροκόη. Στη συνέχεια θα έχουμε τη στήλη των αστρολογικών προβλέψεων και –ενδέχεται- και μαγειρική. Στις 10 θα αναλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πιο life style θεματολογία αλλά που με τη δημοσιογραφική της εμπειρία θα μπορεί συγχρόνως να καλύπτει ό,τι ειδησεογραφικό γεγονός μπορεί να υπάρχει.
Αυτές λοιπόν είναι οι τελευταίες εξελίξεις με το «Πρωινό ΑΝΤ1» και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τις τηλεθεάσεις, αφού μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης να συνεχίσει και την επόμενη βδομάδα να έχει απέναντί του τους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη αλλά ο Φερεντίνος με τη Χρηστίδου θα παίζουν μόνοι τους μπάλα αφού ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά θα σταματήσουν από το «Πρωινό mou» αυτή την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε