Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο… καβγάς στην κυβέρνηση για τον Τράγκα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο… καβγάς στην κυβέρνηση για τον Τράγκα!

Φωτιές άναψε για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Τράγκας. Αυτή τη φορά βέβαια, δεν ήταν τα όσα λέει μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, αλλά η συνάντηση που είχε πριν από λίγες μέρες με στελέχη της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάβει εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Ο ίδιος όμως, ο Γιώργος Τράγκας, στη σελίδα του στο facebook διευκρίνισε ότι
«Πριν από λίγο, διάβασα στο διαδίκτυο για την συνάντηση που είχα με τους κ.κ. Καλημέρη και Σίμο στην ΕΡΤ. Πράγματι, είχα μια συνάντηση μαζί τους, όχι για να πάρω εβδομαδιαία εκπομπή ή να μετάσχω στην ενημέρωση της κρατικής τηλεόρασης. Απλά παρουσίασα μια παλαιά σκέψη μου – πρόταση για κάποιους ιστορικούς φακέλους (προσωποκεντρικούς) που έχω στο αρχείο μου και κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετική ύλη για φακέλους – ντοκιμαντέρ. Άλλωστε να σας πω σε αυτή την επικοινωνία μας ότι έχω ήδη προσυμφωνήσει με τον διάσημο για τα ντοκιμαντέρ του, Μπιλ Στιλ, να φτιάξουμε ένα μαζί για όσα συνέβησαν στα πολιτικά παρασκήνια και στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.»
Βέβαια, πίσω από αυτόν τον… καπνό, υπήρξε πολλή φωτιά που άναψε στις συνεδριάσεις της τρι-κομματικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σε μία από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ζητήθηκαν… διευκρινήσεις κατά πόσο αληθινά είναι αυτά που κυκλοφορούν. Ο γνωρίζων καλά τα όσα είχαν γίνει στη συνάντηση του Τράγκα με τα στελέχη της ΕΡΤ διευκρίνισε στους υπόλοιπους ότι ο Τράγκας ενημέρωσε ότι έχει στην κατοχή του πλούσιο υλικό και αν θέλει η ΕΡΤ να το αξιοποιήσει, χωρίς να υπάρχει on air εμπλοκή του. Ε, τις επόμενες δύο ώρες περίπου της σύσκεψης, η ώρα καταναλώθηκε με κάποιους να ωρύονται (κυριολεκτικά), ότι αν δοθεί εκπομπή στο Γιώργο Τράγκα στην κρατική τηλεόραση θα δημιουργήσει κυβερνητικό «πόλεμο»! Τι κι αν ο γνωρίζων τα όσα είχαν γίνει, τους διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε είχε γίνει τέτοια συζήτηση, δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, ούτε από την πλευρά των στελεχών της ΕΡΤ, ούτε από την πλευρά του Τράγκα; Ενώ η ΕΡΤ αντιμετωπίζει προβλήματα με τις Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου και ο αέρας της αδειάζει από τους παρουσιαστές, ενώ οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συνεχώς απεργίες αντιδρώντας στην κωλυσιεργία της κυβέρνησης, εκείνοι.. το χαβά τους: «Μην τολμήσετε να πάρετε τον Τράγκα στην ΕΡΤ»! Ίσως με αυτόν τον τρόπο εξαντλούσαν την… επαναστατική τους πολιτική, ξεχνώντας όμως, ότι αυτές τις μέρες, πολλοί εργαζόμενοι που επιτελούν σημαντικό έργο για τη λειτουργία της ΕΡΤ, θα βρεθούν εκτός Ραδιομεγάρου.
Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν και σε αυτή τη συνάντηση της τρι-κομματικής επιτροπής να μην υπάρξει καμία σοβαρή απόφαση για τους συμβασιούχους, αλλά να εξαντλήσουν το χρόνο στο… βέτο του στιλ «μην τολμήσετε και πάρετε τον Τράγκα»! Κάτι που, για ακόμα μία φορά το σημειώνω, ουδέποτε τέθηκε ούτε από την πλευρά της ΕΡΤ, ούτε από την πλευρά του δημοσιογράφου!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε