Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο… πατριωτικός όρκος του Λάκη Λαζόπουλου!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο… πατριωτικός όρκος του Λάκη Λαζόπουλου!

Ετοιμάζεται να ανοίξει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του, αλλά παράλληλα τρέχει και για τους άλλους!

Ο λόγος για το Λάκη Λαζόπουλο που ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο με τη σατιρική εκπομπή του, ενώ όμως δίνει μεγάλη σημασία και στους… όρκους. Όλο το καλοκαίρι ο πετυχημένος δημιουργός μελετούσε την καινούργια σειρά που πρόκειται να βγει στον ALPHA, το «Ορκιστείτε παρακαλώ». Λίγο πριν από το καλοκαίρι και πριν φύγει για διακοπές, ο Λάκης συναντήθηκε με στελέχη του σταθμού της Κάντζας και τους είπε ότι θέλει στο πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν να υπάρχει κάποια παραγωγή μυθοπλασίας.

Με τις ελληνικές σειρές να μειώνονται συνεχώς, ο Λάκης το έχει πάρει… πατριωτικά, πιστεύοντας ότι δεν μπορεί το τηλεοπτικό τοπίο να έχει μόνο τούρκικες σειρές αλλά επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν και ελληνικές. Μία από τις προτάσεις λοιπόν, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, είναι και το «Ορκιστείτε παρακαλώ», η σειρά που πρόβαλλε πριν από πολλά χρόνια η ΕΡΤ και βασίστηκε στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μανώλη Καραμπατσάκη «Ορκίζομαι να πω την αλήθεια».

Ο Λαζόπουλος λοιπόν, έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία της σειράς και μάλιστα στα μέσα του καλοκαιριού μίλησε με πολύ γνωστούς και καταξιωμένους σεναριογράφους, λέγοντάς τους ότι θέλει να του ετοιμάσουν σενάρια για τη συγκεκριμένη σειρά. Έτσι κι έγινε…

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τον τελευταίο μήνα ο Λάκης διάβαζε και μελετούσε τα σενάρια αυτά και τελικά, έδωσε την έγκριση για τη συγγραφή των καινούργιων επεισοδίων του «Ορκιστείτε παρακαλώ» σε τέσσερις ομάδες. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, ο πρώτος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από δώδεκα επεισόδια, από τα οποία θα γράψει τρία επεισόδια κάθε ομάδα.

Οι ομάδες αυτές αποτελούνται από έμπειρους και καταξιωμένους σεναριογράφους με πολλές επιτυχίες και σκοπός του Λαζόπουλου είναι, σε αυτή την περίοδο που δεν πραγματοποιούνται παραγωγές μυθοπλασίας, να δουλέψουν όσο το δυνατό περισσότεροι από τους καλούς. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι η μία ομάδα αποτελείται από τη Μαίρη Γεωργιάδου και τον Πάνο Έξαρχο, ενώ η άλλη ομάδα είναι από τους Έλενα Σολωμού και Κωστή Παπαδόπουλο. Οι συγγραφικές ομάδες θα παραδώσουν στο Λαζόπουλο τα σενάριά τους μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και στη συνέχεια ο Λάκης θα επιλέξει τους χαρακτήρες των βασικών ηρώων, ώστε να… ρετουσαριστούν τα σενάρια βάσει αυτών και στη συνέχεια να επιλεγούν οι ηθοποιοί που θα ερμηνεύσουν τους βασικούς ρόλους.

Όλα αυτά δε, πρέπει να γίνουν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς. Στόχος του Λάκη και των στελεχών του ALPHA, είναι το «Ορκιστείτε παρακαλώ» να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2013, στο δεύτερο μισό δηλαδή της καινούργιας σεζόν. Ελπίζουμε να τα καταφέρουν, αφού άλλωστε ο Λάκης Λαζόπουλος το έχει πάρει… πατριωτικά ο «Όρκος» του, να βγει στον αέρα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο και να πραγματοποιηθεί από το κανάλι της Κάντζας και μία αξιόλογη σειρά μυθοπλασίας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε