Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάει στον ALPHA

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάει στον ALPHA

Μπορεί να απέχει φέτος από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά τις επόμενες μέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα επιστρέψει σε αυτό.

Μόνο που αυτό δεν θα γίνει μέσα από το MEGA, όπως συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Αφορμή για αυτή τη συνεργασία είναι η κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Αν», την οποία έκανε ο Χριστόφορος και της οποίας συμπαραγωγός είναι ο ALPHA.

Με αφορμή λοιπόν την πρεμιέρα της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου, ο ALPHA έχει ετοιμάσει μία “360” προωθητική καμπάνια μέσα από όλα τα μέσα. Στο πλαίσιο μάλιστα αυτής της μεγάλης καμπάνιας οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους υπόλοιπους ηθοποιούς της ταινίας, πρώτα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, αμέσως μετά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου, θα προβληθεί το making of της ταινίας το οποίο έχει φτιαχτεί ειδικά για τον ALPHA. Οι κάμερες μας μεταφέρουν στην προετοιμασία της ταινίας και εκτός από τις σκηνές που θα παρακολουθήσουμε σε πρώτη μετάδοση, θα δούμε και τους συντελεστές να μιλούν για αυτή. Κι οι συντελεστές είναι πολλοί και καλοί, αφού εκτός από το Χριστόφορο, στην ταινία του «Αν» πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Τάκης Σπυριδάκης, Τάσος Ιορδανίδης, Ακύλας Καραζήσης και πολλοί άλλοι.

Έτσι, πριν την είσοδο της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, την Τρίτη 20 του μήνα θα δούμε την είσοδο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον ALPHA. Και πού ξέρετε; Μπορεί αυτό… αν όλα πάνε καλά, να είναι προάγγελος για όσα πρόκειται να συμβούν στην Κάντζα, από τον καινούργιο χρόνο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε