Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ -Οι πολιτικοί κάνουν «Αυτοψία» για το… έγκλημα στο δημόσιο!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ -Οι πολιτικοί κάνουν «Αυτοψία» για το… έγκλημα στο δημόσιο!

Καθημερινά, οι έλληνες πολίτες ερχόμαστε αντιμέτωποι με το «τέρας» της γραφειοκρατίας σε μία δημόσια υπηρεσία.

Τα κακά του δημοσίου τα γνωρίζουμε όλοι κάθε φορά που χρειάζεται να πάμε σε κάποια υπηρεσία. Τώρα, ήρθε η ώρα να τα δουν από κοντά και οι πολιτικοί και να κάνουν «Αυτοψία» στα… εγκλήματα που έχουν γίνει και στο πώς λειτουργούν πολλές δημόσιες υπηρεσίες!

Την Τετάρτη το βράδυ λοιπόν ο Αντώνης Σρόιτερ ασχολείται στην εκπομπή του στον ALPHA με τις δημόσιες υπηρεσίες. Καλεσμένοι και «μάρτυρες» στην εκπομπή του θα είναι τέσσερις πολιτικοί, τους οποίους ο δημοσιογράφος πήρε μαζί του στην αυτοψία που έκανε σε πολεοδομία για να δουν με τα ίδια τους τα μάτια ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί.

Έτσι οι Εύα Καϊλή, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Έλενα Κουντουρά και Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκαν με το δημοσιογράφο στη δημόσια υπηρεσία ενώ οι κάμερες της εκπομπής κατέγραφαν και τις αντιδράσεις τους. Τα όσα είδαν λοιπόν θα τα σχολιάσουν μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ, στις 11 το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν αν δούμε πώς αντέδρασαν οι πολιτικοί όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες αυτής της χώρας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε