Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιοι πήραν στα χέρια τους, το MEGA!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιοι πήραν στα χέρια τους, το MEGA!

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως πρόκειται να συμβούν σαρωτικές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο και να έρθουν τα πάνω κάτω!

Ε, μία τέτοια αλλαγή φαίνεται ότι αποφάσισαν να κάνουν στο MEGA και να παραδώσουν το πρόγραμμα… στους τηλεθεατές. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για την καινούργια διαφημιστική καμπάνια του σταθμού της Μεσογείων που ξεκίνησε ήδη να τρέχει στον αέρα.

Όπως θα έχετε δει, από χθες το βράδυ λοιπόν εμφανίζονται διάφοροι… περίεργοι τύποι στον αέρα του MEGA. Αυτοί λοιπόν είναι οι τηλεθεατές που έγιναν «καναλάρχες» και πήραν το πρόγραμμα του σταθμού στα χέρια τους και αποφασίσουν τι εκπομπές θα βγάλουν στον αέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι «καναλάρχες» είναι διάφοροι καθημερινοί τύποι, όπως μία κομμώτρια η Πόλυ, ο Θύμιος ο χασάπης με το… χασαπόπουλό του τον Ομάρ, ένας ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, μία τρίτεκνη μητέρα και δύο παιδάκια. Αυτοί λοιπόν, οι απλοί τηλεθεατές, αναλαμβάνουν τη διοίκηση του MEGA για λογαριασμό της –ομολογουμένως, πολύ σουρεαλιστικής!- διαφημιστικής καμπάνιας του σταθμού! Το τι… ανατρεπτικό ετοιμάζουν για το «Mega Mou» θα αποκαλυφθεί στο τέλος της βδομάδας, που αναμένεται να βγουν στον αέρα, ολοκληρωμένα τα διαφημιστικά σποτ και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν αίσθηση!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα κωμικά σποτ με τους «καναλάρχες» γυρίστηκαν πριν αρκετό καιρό και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε αυτά επιλέχθηκαν μέσα από casting. Μάλιστα οι άνθρωποι του σταθμού τους τόνισαν ότι δεν πρέπει να αποκαλύψουν πουθενά το concept των σποτ μέχρι να βγουν ολοκληρωμένα στον αέρα. Άλλωστε, σε λίγο καιρό στους «Καναλάρχες Mou», μπορεί να δούμε να πρωταγωνιστούν και κάποιοι πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί! Αλλά δεν θέλουμε να χαλάσουμε την έκπληξη, οπότε δεν θα προδώσουμε περισσότερα…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε