Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιος συνεργάτης της Μπεκατώρου πήγε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» -VIDEO

Αυτό το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά τελικά, μετά τη ματαίωση του «Dancing with the starts» θα μεταδοθεί την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή.

Έτσι το talent show του ΑΝΤ1 δεν θα βρεθεί απέναντι από το «A minute to win it» του MEGA που μάλιστα, διαγωνιζόμενη σε αυτό προσπαθώντας να κερδίσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό είναι η Μαρία Μπεκατώρου.

Ωστόσο ένας… συνεργάτης της παρουσιάστριας θα είναι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ο λόγος για τον Πάρη Παπή, που εμφανίζεται συνεχώς στην εκπομπή της στο Τηλε-Άστυ και είτε τραγουδά, είτε απαγγέλει ποιήματα, είτε… απαγορεύει στην παρουσιάστρια να τον αγγίζει!

Ο Πάρης Παπής λοιπόν πήγε στο μέρος όπου έκαναν τα γυρίσματα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», μίλησε με τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο και στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή όπου απήγγειλε ποιήματά του, στην κριτική επιτροπή. Βέβαια, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν πήγε να διαγωνιστεί αλλά εμφανίστηκε στο talent show του ΑΝΤ1 ως guest. Αφού λοιπόν διάβασε κάποια ποιήματά του, άκουσε τις κρίσεις των Ευγενία Μανωλίδου, Βαγγέλη Περρή και Χάρη Χριστόπουλου για τις «δημιουργίες» του. Μπορεί να μην γνωρίζουμε αν η εμφάνισή του στο «Ελλάδα» θα προβληθεί αυτή τη βδομάδα αλλά είναι σίγουρο ότι όταν προβληθεί θα κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά. Και βέβαια, έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη της Μαρίας Μπεκατώρου για την επαγγελματική… απιστία του συνεργάτη της, να πηγαίνει σε άλλες εκπομπές.

Αξίζει δε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω αποσπάσματα από την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου με καλεσμένο τον Πάρη Παππή αλλά και το πώς σχολίασε σε κάποιο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του ο Λάκης Λαζόπουλος τη συνεργασία Μπεκατώρου – Παπή.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε