Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιους… έκλεψε η Ελεονώρα Μελέτη;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιους… έκλεψε η Ελεονώρα Μελέτη;

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα η «Μεσημεριανή μελέτη» και στη μία το μεσημέρι η Ελεονώρα Μελέτη θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στο καινούργιο της πλατό.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες, προβάλλονται από το STAR τα δύο καινούργια τρέιλερ της εκπομπής, ενώ το ένα από αυτά μάλιστα έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια για την… αποκαλυπτική εμφάνιση της Ελεονώρας. Δείτε το λοιπόν, για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Να πω την αλήθεια, εμένα με έκανε να γελάσω και, επειδή γνωρίζω και την Ελεονώρα, για ακόμα μία φορά συμπέρανα πως όταν θέλει να κάνει πλάκα, τίποτα δεν τη σταματά! Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που είδα το τρέιλερ, κάτι μου θύμιζε. Έψαξα, ρώτησα… και βρήκα το πρωτότυπο. Όπως θα δείτε λοιπόν, το concept του τρέιλερ είναι βασισμένο σε ένα διαφημιστικό σποτ που είχε γίνει πριν από χρόνια για τηλεόραση και το οποίο… έκλεψε η Ελεονώρα. Βέβαια, δεν μπορώ να γνωρίζω αν το είχε δει η ίδια ή κάποιος από τους συνεργάτες της, ή κάποιος από το κανάλι της Κηφισιάς και το πρότεινε. Πάντως, όπως θα δείτε από το παρακάτω, το τρέιλερ και το σποτ είναι ίδια.

Επίσης, χθες βγήκε στον αέρα και το δεύτερο τρέιλερ της «Μεσημεριανής μελέτης», το οποίο είναι το παρακάτω:

Κι αυτό όμως, είναι «κλεμμένο» από την προώθηση της εκπομπής «The Ellen Degeneres Show» που παρουσιάζει η Ellen DeGeneres και που το έχει βγάλει στον αέρα με τη Τζένιφερ Άνιστον. Ιδού λοιπόν και το πρωτότυπο:

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι στο δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε το STAR για την έναρξη της «Μεσημεριανής μελέτης» αναφέρουν ότι η ιδέα δόθηκε από την αμερικάνικη εκπομπή, σημειώνοντας μάλιστα ότι τη σκηνοθεσία και των δύο τρέιλερ έκανε ο Σάκης Σιάρκος, την παραγωγή ο Δημήτρης Κοτσίκος και την πρωτότυπη μουσική ο Σπύρος Πάζιος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε