Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πότε επιστρέφει η Μακρυπούλια στην τηλεόραση;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πότε επιστρέφει η Μακρυπούλια στην τηλεόραση;

Αν κι είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση –και όχι μόνο- εντούτοις η Ζέτα Μακρυπούλια φέτος απείχε από το τηλεοπτικό τοπίο.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, ανάγκασαν τον ΑΝΤ1 να αναβάλλει τελευταία στιγμή το «Dancing with the stars» και να το προγραμματίσουν για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, κάποιες φήμες θέλουν, λόγω της συνεχιζόμενης μείωσης των διαφημιστικών εσόδων, τα στελέχη του σταθμού να αναβάλλουν ξανά την πρεμιέρα του talent show.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει να βγάλει το «Dancing with the stars» στις αρχές της επόμενης σεζόν. Άλλωστε, λόγω των υψηλών πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης που έκαναν οι δύο προηγούμενοι κύκλοι του talent show , το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει πολύ σε αυτό και δικαιολογημένα πιστεύουν ότι και αυτός ο κύκλος του θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Έτσι, έχουν προγραμματίσει η Ζέτα να καλωσορίσει τους τηλεθεατές στα μέσα Οκτωβρίου από το πλατό του talent show. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, σε επικοινωνία που είχε στέλεχος του σταθμού με την ηθοποιό και παρουσιάστρια, συζήτησαν για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα meetings για το «Dancing». Όπως αποδεικνύεται λοιπόν, όλα πάνε καλά και αν δεν υπάρξει κάποια δυσάρεστη ανατροπή –κάτι που απευχόμαστε!- τότε τον Οκτώβριο, η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Λάτσιο, Αλέξη Κωστάλα και Φωκά Ευαγγελινό που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, θα υποδεχτούν τους 16 celebrities με τους παρτενέρ του που θα διαγωνιστούν στο χορό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε