Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ- Τα mega-λα προβλήματα στο MEGA

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ- Τα mega-λα προβλήματα στο MEGA

Οι σειρές και οι εκπομπές του MEGA σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις και σε προηγούμενες σεζόν θα είχαν πολλούς λόγους στο κανάλι της Μεσογείων να χαίρονται για την επιτυχία τους.

Δυστυχώς όμως, οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στο MEGA.

Αν και το κανάλι της Μεσογείων εξακολουθεί να είναι πρώτο σε τηλεθέαση, εντούτοις αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες που αναγκάζουν τα στελέχη του να αναζητούν συνεχώς λύσεις.

Το κλίμα που επικρατεί στο MEGA δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Οι εργαζόμενοί του, έχοντας βάλει πλάτη τόσα χρόνια και δουλεύοντας σκληρά ο καθένας στον τομέα του, είναι αυτοί που κατάφεραν να ανεβάσουν το κανάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. Ωστόσο, τα… μαντάτα που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του σταθμού και όσα λέγονται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Ένα πολύ δυσοίωνο σενάριο είναι ότι οι μέτοχοι του MEGA ζήτησαν να υπάρξει μεγάλος αριθμός απολύσεων. Αν δυστυχώς, πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο, γύρω στους 300 (!!!) εργαζόμενους του MEGA, λίγο μετά το Πάσχα θα δουν την πόρτα της εξόδου. Σύμφωνα με τα ίδια δυσοίωνα σενάρια, στη λίστα που έχει ζητηθεί από υψηλότατα στελέχη θα συμπεριλαμβάνονται εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς του σταθμού, δηλαδή δημοσιογράφοι, διοικητικό προσωπικό και τεχνικοί.

Ωστόσο, υψηλότατο στέλεχος, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, έχει αρνηθεί να χρεωθεί τις απολύσεις αυτές, καθώς τόσα χρόνια μαζί με όλους αυτούς τους εργαζόμενους κατάφερε να ανεβάσει το κανάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. Έτσι, σύμφωνα με όσα λέγονται στο σταθμό, το υψηλότατο αυτό στέλεχος, σε περίπτωση που τον αναγκάσουν οι ιδιοκτήτες να γίνουν οι απολύσεις, θα δηλώσει την παραίτησή του. Και μάλιστα δεν θα είναι ο μόνος αφού τον ίδιο δρόμο λέγεται ότι θα ακολουθήσει και ένα ακόμα υψηλό στέλεχος του MEGA, δηλώνοντας κι αυτός την παραίτησή του, αρνούμενος να πάρει μέρος σε μαζικές απολύσεις εργαζόμενων που γνωρίζει πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί επιτυχώς μαζί τους.

Το τι πρόκειται να γίνει θα το μάθουμε το προσεχές διάστημα. Ας ελπίσουμε πως όλα αυτά που προαναφέραμε είναι απλώς φήμες και τίποτα από αυτά δεν θα πραγματοποιηθεί. Μακάρι στο MEGA να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα mega-λα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χωρίς να υπάρξει… σφαγή εργαζομένων που τόσα χρόνια εργάζονται σκληρά για το κανάλι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε