Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι αλλαγές σε πρόσωπα θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι αλλαγές σε πρόσωπα θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, το τοπίο να είναι θολό για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, αλλά κάποιοι γνωρίζουν από τώρα τι θα κάνουν, οπότε μελετούν τις λεπτομέρειες. Στα πρόσωπα αυτά, ανήκει κι η Ελένη Μενεγάκη που την επόμενη χρονιά θα κάνει την «Ελένη» της, καθημερινά στον ALPHA.

Αν και μάλιστα, πολλά ακούγονται και λέγονται για συσκέψεις και συναντήσεις της παρουσιάστριας με στελέχη του σταθμού της Κάντζας, εντούτοις η αλήθεια είναι ότι από τη μέρα που η «Ελένη» έριξε τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν, η Μενεγάκη συναντήθηκε δύο φορές με τους συνεργάτες της για να συζητήσουν χαλαρά το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Ο κύριος λόγος είναι επειδή ό,τι αποφάσεις θα λάβει, θα τις πάρει μετά τις 20 Αυγούστου, αφού άλλωστε, ο χρόνος δεν πιέζει καθόλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στόχος της Ελένης αλλά και του ALPHA είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο με πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, οπότε από τις 20 Αυγούστου μέχρι την έναρξη θα ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Ωστόσο, πριν… κατεβάσουν ρολά και φύγουν για διακοπές, οι υπεύθυνοι της εκπομπής, σε συνεργασία εννοείται με την Ελένη Μενεγάκη, αποφάσισαν πως πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές, κυρίως στα πρόσωπα της πρωινής παρέας της. Σίγουρο ότι θα είναι και την επόμενη σεζόν στις καρέκλες της «Ελένης» είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, στενοί συνεργάτες της Ελένης πολλά χρόνια. Σε μία από τις καρέκλες, θα δούμε ξανά την Κατερίνα Ζαρίφη, που θα επιστρέψει στην πρωινή παρέα της Μενεγάκη. Μπορεί να μην έχουν μπει επίσημα οι υπογραφές, αλλά οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και θεωρείται σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν θα απολαύσουμε ξανά τους… εξαιρετικούς διαλόγους μεταξύ Ελένης και Κατερίνας. Ωστόσο, θα υπάρξουν κι άλλα καινούργια πρόσωπα, καθώς είναι σίγουρες δύο αποχωρήσεις, ενώ ένας παραμένει… στο πορτοκαλί!

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την επόμενη σεζόν, δεν θα είναι στην «Ελένη» η Σοφία Χουντάση και ο Πέτρος Δεμερτζής. Οι δύο δημοσιογράφοι συναντήθηκαν με στελέχη της εταιρείας παραγωγής όπου μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να διακόψουν τη συνεργασία τους, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Για τις 20 Αυγούστου, όπου είπαμε θα επιστρέψουν στις θέσεις τους για την προετοιμασία της εκπομπής, θα συζητήσουν και με τον Αλέξανδρο Μορέλα, για να δουν αν θα συνεχιστεί ή όχι, η συνεργασία τους. Ανάλογα με την απόφαση που θα πάρουν οι δύο πλευρές, θα αναζητηθεί ένα ακόμα πρόσωπο για την παρέα της «Ελένης». Προς το παρόν πάντως, θα υπάρξει σίγουρα ένα καινούργιο πρόσωπο, εκτός της Κατερίνας Ζαρίφη, που θα είναι την επόμενη σεζόν στη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε