Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι… εισέπραξε η Ελένη Μενεγάκη;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι… εισέπραξε η Ελένη Μενεγάκη;

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό για τις οικονομικές περικοπές στο συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το Newsit, ουδεμία μείωση υπήρξε στην αμοιβή της. Κι αυτό δεν είχε να κάνει με το ότι η παρουσιάστρια είναι… εξασφαλισμένη λόγω συμβολαίου αλλά επειδή οι σχέσεις της με τον ALPHA είναι πολύ καλές και στο κανάλι της Κάντζας γνωρίζουν ότι έχουν στο δυναμικό τους μία εκπομπή που μάλιστα καταφέρνει εν μέσω οικονομικής κρίσης, να φέρνει κέρδη. Έτσι, για ακόμα μία φορά, διευκρινίζουμε ότι το τελευταίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν μειωμένο κατά τι σε σχέση με το προηγούμενο αλλά από κει και πέρα δεν υπήρξε καμία αλλαγή και μείωση στη συμφωνηθείσα αμοιβή της.

Αναφερόμενοι στις αμοιβές της Ελένης Μενεγάκη, αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι η «Ελένη» της… εισέπραξε μεγάλα κέρδη από πλευρά τηλεθέασης, αποδεικνύοντας ότι η μετακόμισή της στη μεσημεριανή ζώνη την ωφέλησε!

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen λοιπόν, η «Ελένη» σημείωσε 18,4% μέσο όρο σεζόν, στο γενικό σύνολο και 24,5% στο δυναμικό κοινό. Ιδιαίτερα υψηλά είναι τα ποσοστά της στο γυναικείο κοινό, ηλικίας 25-34 ετών, όπου η μεσημεριανή εκπομπή σημείωσε 34,4% μέσο όρο σεζόν. Όπως αποδεικνύεται λοιπόν υπήρξε αύξηση κατά 5,2 και 6,5 μονάδες, καθώς η πρωινή εκπομπή «Καφές με την Ελένη» είχε κλείσει πέρυσι τη σεζόν με 13,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18% στο δυναμικό κοινό. Οπότε και βάσει αριθμών η Ελένη με την «Ελένη» της εισέπραξε περισσότερες τηλεθεάσεις από το «ταμείο» της Nielsen!

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε