Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι γίνεται με την Έλλη Στάη και την ΕΡΤ;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι γίνεται με την Έλλη Στάη και την ΕΡΤ;

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Έλλη Στάη έχει επιστρέψει στην ΕΡΤ, έχοντας αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και μία εβδομαδιαία εκπομπή.

Το Φεβρουάριο όμως, το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με την ΕΡΤ λήγει και όταν, πριν από μερικούς μήνες, είχε «τιμωρηθεί» με αποκλεισμό από την παρουσίαση των δελτίων, αρκετοί έλεγαν ότι αυτό ήταν η αρχή του τέλους για την παραμονή της στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Βέβαια, μετά από ΕΔΕ που είχε πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΡΤ, η Στάη είχε δικαιωθεί και επέστρεψε κανονικά στη θέση της. Ωστόσο, τα σενάρια που υποστηρίζουν ότι είχε επέλθει ρήξη με τους διοικούντες της ΕΡΤ δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σκοπός των υπευθύνων της ΕΡΤ είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τη γνωστή δημοσιογράφο και η Έλλη Στάη να ανανεώσει το συμβόλαιό της παραμένοντας στη ΝΕΤ. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, την επιθυμία τους αυτή την έχουν ήδη εκφράσει στην Έλλη Στάη, η οποία είναι κι αυτή θετική στο να ανανεώσει την παραμονή της στην ΕΡΤ.

Όπως όλα λοιπόν δείχνουν η Στάη θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ αλλά και την εβδομαδιαία εκπομπή της, ενώ, θεωρείται σίγουρο ότι στο συμβόλαιό της, θα αναφέρεται ξανά ότι έχει ευθύνη και για το σχεδιασμό του δελτίου που θα παρουσιάζει.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε