Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι γίνεται με τον Παπαδάκη και το «Πρωινό ANT1»;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι γίνεται με τον Παπαδάκη και το «Πρωινό ANT1»;

Την επόμενη Παρασκευή, 29 Ιουνίου, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου θα πουν στους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι».

Ο μόνος όμως, από αυτούς που μπορεί να πει «ραντεβού το Σεπτέμβρη» είναι ο «πατριάρχης των ενημερωτικών εκπομπών», καθώς τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με το Χρήστο και τη Σίσσυ, αλλά και αν, γενικότερα, υπάρξει ψυχαγωγική ενότητα την επόμενη σεζόν στην πρωινή τους εκπομπή.

Το μόνο που έχουν αποφασίσει, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι από το Newsit, είναι ότι τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή version του «Πρωινού ΑΝΤ1», όπου θα μεταδίδεται καθημερινά, από τις 7 έως τις 11 το πρωί. Μάλιστα, όπως είχαμε αναφέρει, αυτό το διάστημα τα στελέχη του σταθμού θα πραγματοποιήσουν επαφές με κάποια πρόσωπα για να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής το καλοκαίρι. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, ένα από τα πρόσωπα που συναντήθηκε με τους υπεύθυνους του σταθμού είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία άλλωστε συνεργάζονται αφού η δημοσιογράφος έχει καθημερινή εκπομπή στο «Ρυθμό», που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1. Η συνάντηση πήγε καλά αλλά δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση αφού είναι προγραμματισμένο να δουν κι άλλα πρόσωπα. Το σίγουρο όμως, είναι ότι επειδή ο χρόνος πιέζει, το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής θα πρέπει να αποφασιστεί γρήγορα.

Ωστόσο, μην σας κάνει καμία εντύπωση, αν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, από τις 7 έως τις 11 το πρωί, στην καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή κάθεται πάλι ο Γιώργος Παπαδάκης. Αν και είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την εκπομπή και να κάνει χρήση της καλοκαιρινής του άδειας, όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, εντούτοις οι σημαντικές πολιτικές εξελίξεις και η έντονη ειδησεογραφία ίσως αναγκάσει τον «πατριάρχη» να παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες, on air! Ίδωμεν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε