Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι σχεδιάζουν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα από το μεσημέρι, μετά από αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι τη Δευτέρα θα είναι και ένα άλλο πρόσωπο στην παρέα του «Πρωινού mou».

Αμέσως, άρχισαν να φουντώνουν ξανά τα σενάρια ότι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, για να σχολιάζουν τις ειδήσεις της μέρας με το Γιώργο και τη Φαίη θα καθίσει, δίπλα στο Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Σάσα Σταμάτη ένα ακόμα πρόσωπο. Θυμάστε που πριν καιρό γράφονταν πολλά για τα δοκιμαστικά που έκαναν τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων, αναζητώντας πρόσωπο για να μεγαλώσει η πρωινή παρέα; Ε, μετά από αυτό το σημερινό σχόλιο του Λιάγκα λοιπόν, τα σενάρια αυτά… φούντωσαν πάλι!

Θυμάστε όμως, ότι σας είχα αναφέρει ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει η παρέα, όπως γραφόταν; Ε, θα σας το γράψω ξανά…! Όχι, δεν είπε ψέματα ο Γιώργος Λιάγκας, όπως μπορεί να σκεφτούν ορισμένοι! Μπερδευτήκατε; Να σας εξηγήσω λοιπόν τι εννοώ…

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την προηγούμενη βδομάδα ο Γιώργος και η Φαίη μαζί με τους υπεύθυνους της εκπομπής σκέφτηκαν να έχουν πραγματικά ένα ακόμα πρόσωπο στην πρωινή παρέα τους. Μόνο που αυτό δεν θα είναι το ίδιο, αλλά πολλά. Συγκεκριμένα, κάθε βδομάδα, στο πάνελ του «Πρωινού mou» θα βρίσκεται ένα ακόμα πρόσωπο, δίπλα από το Δημήτρη και τη Σάσα και θα σχολιάζουν τα νέα της ημέρας. Το πρόσωπο αυτό θα παίζει το ρόλο του «φίλου της βδομάδας» και θα κάνει παιχνίδι με το Γιώργο και τη Φαίη. Όταν τελειώνει η βδομάδα, θα τους αποχαιρετά και θα δίνει… σκυτάλη στον επόμενο «φίλο της βδομάδας». Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν θα περάσουν αρκετά πρόσωπα από την εκπομπή και για μία βδομάδα θα είναι στην παρέα του «Πρωινού mou». Η αρχή λοιπόν θα γίνει από αυτή τη βδομάδα και πρώτη καλεσμένη θα είναι… όοοοχι! Δεν θα χαλάσουμε την έκπληξη, αλλά το μόνο που θα σας αποκαλύψουμε ακόμα, είναι ότι το πρόσωπο αυτό είχε περάσει από τα δοκιμαστικά που έκαναν πριν από κάνα μήνα στο «Πρωινό mou».

Όπως βλέπετε λοιπόν, αν και το «Πρωινό mou» είναι η μοναδική πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, εντούτοις ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν επαναπαύονται, αλλά προσπαθούν μαζί με τα στελέχη του MEGA να βρίσκουν καινούργια πράγματα για να κάνουν τους τηλεθεατές να περνούν ευχάριστα τα πρωινά τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε