Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το SOS… έσωσε και την Αννίτα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το SOS… έσωσε και την Αννίτα!

Στο τηλεοπτικό τοπίο επέστρεψε από την προηγούμενη βδομάδα η Αννίτα Πάνια, παρουσιάζοντας την καινούργια εκπομπή στον ALPHA με τίτλο «Αννίτα SOS».

Στην εκπομπή αυτή, η παρουσιάστρια υποδέχεται στο πλατό ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα και μαζί με τους συνεργάτες της, προσπαθούν να δώσουν λύσεις.

Μάλιστα όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου από το κανάλι της Κάντζας «η εκπομπή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα τηλεοπτικό group therapy, αφού θα δίνεται η ευκαιρία στους τηλεθεατές να προσφέρουν και οι ίδιοι λύσεις και ιδέες, αλλά και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα συμμετέχοντας τηλεφωνικά σε παιχνίδια».

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο στις 5 το απόγευμα και η πρεμιέρα της πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση, αποδεικνύοντας ότι εκτός από τους τηλεθεατές, ωφελήθηκε και η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο που μας πέρασε, το «Αννίτα SOS» σημείωσε 23,4 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,1 στο δυναμικό κοινό, ποσοστά υψηλά και για το κανάλι της Κάντζας που εκείνη την ώρα χωρίς live πρόγραμμα… φυτοζωούσε σε τηλεθέαση, αλλά και υψηλά ποσοστά σε σχέση με την προηγούμενη πορεία της Αννίτας στο ALTER.

Για του λόγου το αληθές μάλιστα και ανατρέχοντας στα αρχεία, βρήκα ότι τη σεζόν 2010-2011, (δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2010 έως και τον Ιούνιο του 2011), τα «Παρατράγουδα», η εκπομπή που παρουσίαζε η Αννίτα στο ALTER είχε σημειώσει μέσο όρο σεζόν 18,1 στο γενικό σύνολο και 8,5 στο δυναμικό κοινό. Να διευκρινίσω δε, ότι χρησιμοποιώ προς σύγκριση εκείνη τη σεζόν (2010-2011), γιατί την περυσινή (2011-2012) η εκπομπή μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στο ALTER δεν μεταδόθηκε όλη τη σεζόν. Αν λοιπόν το «Αννίτα SOS» συνεχίσει να σημειώνει τις ίδιες υψηλές τηλεθεάσεις, είναι σαφές ότι από την εκπομπή… σώθηκε και η Αννίτα που συγκέντρωσε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA περισσότερους τηλεθεατές. Το αν… σώθηκαν κι οι τηλεθεατές, θα το διαπιστώσουμε εν καιρώ και αφού προβληθούν περισσότερα επεισόδια, ώστε να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα της η Αννίτα Πάνια;

 

Η πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια: “Η ίδια είμαι! Μου έχετε λείψει”!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε