Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ –Υπάρχει κρίση στις σχέσεις του Γιάννη Λάτσιου και του ΑΝΤ1;

Τον τελευταίο καιρό φούντωσαν οι φήμες ότι ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Η αφορμή δόθηκε, κατ’ αρχάς, επειδή το συμβόλαιο του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 λήγει μέσα στο Μάρτιο αλλά και επειδή πριν λίγο καιρό απουσίασε από το κανάλι, παίρνοντας μέρος της κανονικής του άδειας.

Τα δύο αυτά γεγονότα φούντωσαν διάφορες φήμες οι οποίες θέλουν να υπάρχει κρίση μεταξύ του Γιάννη Λάτσιου και της ιδιοκτησίας του σταθμού του Αμαρουσίου. Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 ή θα αποχωρήσει;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για την «κρίση»των σχέσεων ΑΝΤ1 με Λάτσιο δεν είναι καθόλου αληθινά. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, πριν από λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με το σταθμό του Αμαρουσίου και θα συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του. Μάλιστα, αυτό που τονίζουν συνεχώς αρκετά στελέχη του σταθμού είναι ότι ο ΑΝΤ1 σημειώνει αυξητική πορεία στις τηλεθεάσεις του και μέρος της επιτυχίας αυτής χρεώνεται, όπως είναι λογικό, στο διευθυντή προγράμματός του.

Έτσι, ο Γιάννης Λάτσιος παραμένει στον ΑΝΤ1 και μάλίστα θα συνεχίσει να είναι και στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars» μαζί με τους Αλέξη Κωστάλα, Φωκά Ευαγγελινό αλλά και την Κάτια Δανδουλάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε