Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αποκλειστικές φωτό από τις… δοκιμασίες του Φερεντίνου!

Αποκλειστικές φωτό από τις… δοκιμασίες του Φερεντίνου!

«Όποιος είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέει…», σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση. Αυτή την Κυριακή όμως, θα βρεθεί εντός πίστας και θα πρέπει να δοκιμαστεί στις χορευτικές του ικανότητες.

Ο λόγος για το Χρήστο Φερεντίνο, που αν και έχει αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και ετοιμάζει την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ, ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά στην πρόσκληση που του έκαναν από το κανάλι του Αμαρουσίου να βρεθεί στο talent show και να δοκιμαστεί σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό του χορευτή.

Όπως βλέπετε μάλιστα από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, ο παρουσιαστής έχει πάρει σοβαρά και αυτό το ρόλο του και κάνει σκληρές πρόβες, θέλοντας να μην… σούρνει τα πόδια του, αλλά να χορέψει.

Η χορογραφία που ετοίμασε η Άννα Πολύζου θα είναι έκπληξη και θα δούμε το Χρήστο Φερεντίνο διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.


Στην έως τώρα επαγγελματική του πορεία έχει δοκιμαστεί σε διαφορετικούς ρόλους, έχοντας παρουσιάσει πολλές και διαφορετικής θεματολογίας εκπομπές. Περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή, στον ημιτελικό του «Dancing with the stars» για να τον δούμε και ως… χορευτή!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε