Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η επιτροπή για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η επιτροπή για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Απόψε, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για να επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision.

Όπως είναι γνωστό, το τραγούδι θα επιλεγεί με ψηφοφορία από τους τηλεθεατές και από την κριτική επιτροπή. Ποιοι είναι αυτοί λοιπόν που θα αποφασίσουν κατά το ήμισυ για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φεστιβάλ τραγουδιού;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η πενταμελής επιτροπή θα έχει πρόεδρο τη Βίκυ Λέανδρο (αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών), ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα είναι ο αρχιμουσικός, Ανδρέας Πυλαρινός, η διευθύντρια Προγράμματος της ΕΡΑ, Μαρίνα Λαχανά, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος και η Ρεγγίνα Κουρή, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του MAD.

Να σας θυμίσω ότι τη βραδιά θα παρουσιάσουν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, δορυφορικά από την ERT world, διαδικτυακά από το WebTV της ΕΡΤ στη διεύθυνση www.ert.gr/webtv, από την ιστοσελίδα του Eurovision TV www.eurovision.tv, από το επίσημο κανάλι του MAD TV στο YouTube www.youtube.com/MADTVGREECE, από το Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD στον OTE TV σε μαγνητοσκόπηση, καθώς και στην Κύπρο από το ΡΙΚ.
Τα τέσσερα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Μάλμε της Σουηδίας (με τη σειρά εμφάνισής τους τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού, όπως προέκυψε από κλήρωση), είναι τα εξής:

KΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ
ΤΙΤΛΟΣ: “ONE LAST KISS”
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΕΚΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΑΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: SOUMKA
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: PANIK RECORDS

KΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: ALEX LEON FEAT. GIORGINA
ΤΙΤΛΟΣ: “ANGEL”
ΜΟΥΣΙΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΉ: ALEX LEON
ΣΤΙΧΟΙ: RISKYKIDD & ALEX LEON
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: PANIK RECORDS

KΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: KOZA MOSTRA & ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: “ALCOHOL IS FREE”
ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ:ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΧΙΔΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: KOZA MOSTRA
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: PLATINUM RECORDS

KΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ
ΤΙΤΛΟΣ: “1000 ΚΑΙ 1 ΝΥΧΤΕΣ”
ΜΟΥΣΙΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΉ : ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: PLATINUM RECORDS

Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι σήμερα, στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης των ξένων καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στον αποψινό ελληνικό τελικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε