Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δείτε backstage από το τέλος του “Πρωινό mou”!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δείτε backstage από το τέλος του “Πρωινό mou”!

Με κέφι και συγκίνηση έκλεισε το φετινό “Πρωινό mou” για τους παρουσιαστές και τους συντελεστές της εκπομπής! Το ΖΑPPIT βρέθηκε στα παρασκήνια και παρακολούθησε το κλείσιμο της σεζόν!

Η δεύτερη σεζόν της εκπομπής ήταν εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη. Ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το νεο “στοίχημα” του MEGA και συνέχισε να το στηρίζει και φέτος. Ο Γιώργος, η Φαίη, ο Δημήτρης, η Μαίρη, η Βίκυ, η Σάσα, ο Τάσος και όλοι οι συνεργάτες του “Πρωινό mou” κατάφεραν όχι μόνο να διατηρήσουν τα κεκτημένα (ποσοστά τηλεθέασης), αλλά και να τα αυξήσουν, παρά τον έντονο ανταγωνισμό. 

Το καλό, οικογενειακό κλίμα, οι ευχάριστες στιγμές, οι πλάκες, τα αστεία, οι καλοδομημένες συνεντεύξεις, τα ρεπορτάζ και οι…δοκιμασίες στο στούντιο μας χάρισαν πολλές ωραίες τηλεοπτικές αναμνήσεις. Εις το επανιδείν λοιπόν!
 

Όλοι οι συντελεστές πέρασαν μπροστά από τις κάμερες για να χαιρετίσουν και να αποχαιρετήσουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά! Με συγκίνηση και νοσταλγία παρακολοθούν το πολύ όμορφο βίντεο από εικόνες και πλάνα όλης της χρονιάς…!

Δείτε όλο το backstage!

Διαβάστε ακόμα:

Άγριος καβγάς Σκορδά – Ουγγαρέζου! Της πέταξε το γλυκό στο πάτωμα!

Τι έκανε η Μαίρη Συνατσάκη στις 3:30 τα ξημερώματα;


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε